• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

18.09.2019

12:28

(VIDEO) BAHAT PREMA POLICIJI DANAS KAO I PRE! Stefanović reagovao na snimak na kome Đilas preti policajcu!

Politika

(VIDEO) BAHAT PREMA POLICIJI DANAS KAO I PRE! Stefanović reagovao na snimak na kome Đilas preti policajcu!

Podeli vest

Dragan Ðilas je danas jednako bahat prema srpskim policajcima, kao što je bio i pre 15 godina, kaže ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović komentarišući transkipt snimka na kome se čuje kako Ðilas preti saobraćajnom policajcu

Naime, dnevni list Informer objavio je transkript snimka, nastalog u vreme kada je lider Saveza za Srbiju bio direktor Narodne kancelarije, a na kome se čuje kako Ðilas preti saobraćajnom policajcu koji ga je zaustavio zbog saobraćajnog prekršaja.

Stefanović kaže da to nije prvi put da Ðilas preti policijajcima i navodi da je lider SzS pretio da će ukinuti Žandarmeriju, kao i da je u centru Beograda pretio pripadnicima kriminalističke policije, koji su radili u civilu, da će ostati bez posla kada on dođe na vlast.

 

 


- Danas vidimo kako se Ðilas ponašao dok je bio na vlasti. Pokazuje jednaku bahatost prema policajcima kao i danas i, što je najopasnije, pokazuje kako bi se ponašao kada bi ponovo došao na vlast - uvek stavljajući sebe mimo zakona i iznad drugih građana - rekao je Stefanović novinarima posle prezentacije mešovite kinesko-srpske policijske patrole.

Stefanović smatra da je pogrešno da bi bilo koji građanin Srbije, a ne samo političar, razmišlja na takav način.

 

- Ako ste počinili saobraćajni prekršaj, pretrpite sankciju za to, to je najlegitmnije i najčistije - poručio je ministar.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Novosadska policija rasvetlila ranjavanje iz decembra
Hronika

Novosadska policija rasvetlila ranjavanje iz decembra

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu rasvetlili su krivično delo teško ubistvo u pokušaju, počinjeno 9. decembra prošle godine i uhapsili dvojicu osumnjičenih, N. K. (56) i S. K. (27) iz ovog grada.

10.05.2024

12:04

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija