• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.09.2019

14:07

DEMAGOGIJA I NERAZUMEVANJE ZA SRBE NA KiM! Mirković: Đilas se slobodno šeta na KiM, dok našu decu kamenuju! Podržava ga prvi čovek Tačija i Haradinaja!

Politika

DEMAGOGIJA I NERAZUMEVANJE ZA SRBE NA KiM! Mirković: Đilas se slobodno šeta na KiM, dok našu decu kamenuju! Podržava ga prvi čovek Tačija i Haradinaja!

Podeli vest

Jedini plan predsednika Stranke slobode i pravde Dragana Ðilasa za Kosovo i Metohiju je da se i preostalo stanovništvo koje tamo živi raseli, ocenjuje šef odborničke grupe SNS u Skupštini Beograda Aleksandar Mirković

- Neverovatno mi je da Ðilas nudi neki novi plan koji sa realnošću nema veze i koji je jedna čista demagogija, a koji je još jedan u nizu pokazatelja kako olako shvata politiku i probleme sa kojima se suočavaju Srbi na KiM - rekao je Mirković na konferenciji za medije komentarišući plan koji je Ðilas danas predstavio.

Paradoklasno je što, kaže Mirković, Ðilas govori o rešavanju kosovskog problema, u čije je vreme njegov saradnik Vuk Jeremić pravio granicu između Srba i Srba, kada je pitanje KiM prebačeno iz UN-a u EU, kao i kada je Jeremić postavio pitanje o nezavisnosti tzv. Kosova pred Međunarodnim sudom pravde.

- Odgovor Međunarodnog suda pravde bilo je na strani nezavisnosti tzv. Kosova i time je ta takozvana nazavisnost dobila legitimitet, na šta se Hašim Tači i Ramuš Haradinaj i danas pozivaju i tom odlukom nam mašu u svim institucijama gde god da pokušavaju da od Kosova naprave stvarnu državu - rekao je Mirković.

BOŠKIĆ IZAZVAO POBUNU U DS! Još jedan član Glavnog odbora te stranke pita: Odakle Bošku pravo da odlučuje u ime svih nas o pregovorima sa EU?!



Čije interese Ðilas zastupa, smatra Mirković, najbolje pokazuje činjenica da je Redžep Hoti, prvi saradnik Tačija i Haradinaja, zajedno šetao sa pristalicama "1 od 5 miliona" u Novom Pazaru.

- Ðilas se na KiM kreće bez ikakve pratnje, daje intervjue za njihove medije na naslovnoj strani, dok naša deca strepe kada odlaze u školu, kamenuju se naši kombiji i autobusi... - naveo je Mirković.

On se osvrnuo i na izjave koje su danas predstavnici Odborničke grupe SzS izneli ispred opštine Zvezdara o ugovoru sa izvođačem za Trg Republike i kazao da je njihova politika zasnovana na iznošenju neistina i da je to, kako kaže, nastavak njihove neodgovorne politike.

- Ne znam kako uzeti za ozbiljno izjavu Nikole Jovanovića koji se lažno predstavljao kao šef najveće odborničke grupe u sastavu grada koju čine 18 odbornika, dok SNS čini čak 60 odbornika, koji se nije pojavio ni na jednoj sednici i kome je šef milioner Vuk Jeremić učesnik jedne od najvećih svetskih korupcionih afera - naveo je Mirković.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!
Fudbal

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!

Kod nas je Kevin Panter igrao za 160.000 dolara, doveo ga je Šakota. Odradio je fantastičan posao, a onda je došao i rekao: 'Voleo bih da ostanem u Crvenoj zvezdi, ali imam veću ponudu, otkrio je Nebojša Čović, prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana.

20.04.2024

13:47

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija