• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.09.2019

15:05

(FOTO) MA ŠIROKO! NARODE, GLEDAJ KAKO SE ŽUTI TAJKUN BAHATI! Đilas pratio Svetsko prvenstvo u košarci, pa prošetao Kineskim zidom!

Politika

(FOTO) MA ŠIROKO! NARODE, GLEDAJ KAKO SE ŽUTI TAJKUN BAHATI! Đilas pratio Svetsko prvenstvo u košarci, pa prošetao Kineskim zidom!

Podeli vest

Samoproglašeni lider opozicije Dragan Đilas lepo se "nafatirao" dok je bio na vlasti. O njegovim milionima svi pišu, dok se on pravi lud. Ali, luksuz u kome živi očigledno otkriva istinu o njegovom basnoslovnom bogatstvu, o 600 miliona evra koje je stekao dok je bio na važnim državnim funkcijama

Nakon ekskluzivnih letovališta koja je posetio ove sezone, na red je došla i Kina.

Đilas je pratio uživo utakmice Svetskog košarkaškog prvenstva, a usput rešio da obiđe i prirodne lepote ove daleke zemlje, pa je obišao i Kineski zid.

Samo se pitamo, ODAKLE, BRE, PARE ZA SVE TO?

Foto: printscreen/Instagram

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bota

pre 4 godine

Pametan je bre ljudi Đilas.Nafatirao se kako je znao i umeo i sada troškari parice po belom svetu Kineski zid,divno,Ovčar Kablar klisura,Pariz....Barselona...pa što da ne putuje.Ovde ga na šetnjama zamenjuje narod...a on će im se pridružiti čim stigne.Pametan...ima li neko nešto protiv,ja ne.

Djekson

pre 4 godine

Demokratski nema šta Kad pre stigne sve Da Putuje i u stranku da bude pa cak i na protestima da se dere Pare da potroši i da ukrade Takav nama covek treba to je taj

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija