• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: G.J.

20.09.2019

14:03

(VIDEO) TITO SE U GROBU PREVRĆE, NJEGOV UNUK JOŠKA POSETIO SVETU GORU i postao prvi Broz koji je kročio ovde! Bio na liturgiji, celivao ikone pa u dahu rekao: SADA MOGU I DA UMREM!

Politika

(VIDEO) TITO SE U GROBU PREVRĆE, NJEGOV UNUK JOŠKA POSETIO SVETU GORU i postao prvi Broz koji je kročio ovde! Bio na liturgiji, celivao ikone pa u dahu rekao: SADA MOGU I DA UMREM!

Podeli vest

Joška Broz, unuk Josipa Broza Tita posetio je Svetu Goru i manastire Sveti Pantelejmon i Hilandar

Joška je prvi Broz koji je stupio na tlo Svete Gore.

Foto: G.J.

Prisustvovao je liturgijama, celivao ikone.

- To mi je bila večita želja, jer po poreklu imam 75 odsto ruske krvi, dve babe i jedan deda su mi bili Rusi. Kršten sam u ruskoj crkvi, ovo je prlika da ispunim životnu želju. Izuzetno sam primljen, bez obzira na sve, to je deo istorije srpske crkve, počev od Nemanjića - rekao je Joška Broz.

Foto: G.J.

On je naglasio kako vidim i da se Hilandar obnavlja, ali suviše sporo.

- Zato ću kao poslanik da pitam koliko država odvaja sredstava za to - rekao je Broz isped ruskog manastira Svetog Pantelejmona na Svetoj Gori.

TITO OŠAMARIO JOVANKU ZBOG 60 GODINA MLAĐE MASERKE! Skandal o kome je bilo ZABRANJENO da se priča!

BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
miroslav moric

pre 4 godine

nije njemu deda joza branio ni kada bese mladjan.ali zato jeste u mostaru ga izbacio iz skole za pilote.na ime dede jozete zivio raskosno izlazcima u grad.generali tesili tita u obilasku mostara ali deda joza.to izbaciti odmah iz skole jer avion je skupa igracka.dali bese tako sami dajte zakljucak.

SS

pre 4 godine

Savremen čova kao i njegov deka.Može i da zapeva onu; ja i moj deda....

Marcco

pre 4 godine

Pa nikome nije branjeno da se ide u crkvu, ali nije moglo da se prepodne kuneš u partiju i budeš funkcioner sa gomilom beneficija a popodne da se krstiš na Ravnoj gori...

Ljubomir

pre 4 godine

Ostavite Tita na miru. Nece se on prevrtati u grobu. A Joze moze da ide gde god zeli. Pa zar je greh da ide u bogomolju. Naposletku sta uhodite coveka neka zivi i radi sve onako kako njemu milo i drago. On je on, i zivi sad a Tito je bio komunist i ziveo u jednom drugom vremenu. Bravo Joze samo tako zivi onako kako se tebi svidja a ne kako bi to drugi zeleli. Zapitajte se vi koji ovo pisete dali vi zivite kako vi zelite ili treba da zivite kako drugi zele i kazu.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija