• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.09.2019

18:38

(FOTO) SKOT ZARATIO SA AMERIČKIM VODITELJEM! Žestoko stao u odbranu Srbije!

Politika

(FOTO) SKOT ZARATIO SA AMERIČKIM VODITELJEM! Žestoko stao u odbranu Srbije!

Podeli vest

Američki radio - voditelj vređao Srbe pošto su pobedili SAD u košarci i pitao da li mi uopšte ovde imamo hranu, na šta mu je Kajl Skot poručio da su Srbi imali bolji tim i da je hrana ovde neverovatna

Američki radio-voditelj Kevin Klensi, koji je domaćoj javnosti postao poznat nakon brutalnog vređanja Srbije tokom Svetskog prvenstva u košarci, sada je zbog naše zemlje ušao u rat sa odlazećim ambasadorom SAD u Beogradu Kajlom Skotom.

Klensi je pobedu srpskog košarkaškog tima nad SAD prokomentarisao na Tviteru: "Izgubili smo od Srbije u košarci. Imaju li oni u Srbiji uopšte hrane", a potom je napisao i:

- Koja je razlika izmedu Srbije i jogurta? Pa jogurt nije započeo Prvi svetski rat.

Klensi je sam na svom blogu objavio da mu je na uvrede o Srbiji odgovorio američki ambasador u toj zemlji.

- Srbija je imala bolji košarkaški tim. Tačka. Ovo je Srbija ja znam iz prve ruke - napisao je Skot Klensiju na pomenutoj društvenoj mreži i uz tvit okačio i reklamu "Vi ste svet".

Pošto su mu neki od tviteraša iz Srbije poslali slike srpske hrane, on je na to napisao da je "siguran da je ukusna kao k..ac".

- Šalju mi slike svoje hrane da razbiju mit da nemaju hranu - napisao je on, na šta mu je odlazeći ambasador SAD u Beogradu, uz sliku hrane sa našeg područja - kačkavalj, čvarke, plazmu, domaće pivo i rakiju, poručio: ... a hrana je neverovatna.

BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miloš

pre 4 godine

Šta priča kad našu hranu nije probao a hoće da je poredi sa njemu znanim ukusom!

grof01

pre 4 godine

Pa odlučite se....jel Skot valja ili nevalja :) Skotova qara vam na grlo izlazi,ali dovoljno je malo krmka niz dlaku pomaziti i krmak se smiri ;) he he he nije to srbijanski brdsko/planinski diplomata sa mikrofonom u džepu......:)

Karadjordjeva Snicla

pre 4 godine

Кога брига за тамо неког неписменог и необразованог трећеразредног радио водитеља

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija