• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

23.09.2019

17:32

OZBILJNI RAZGOVORI O KiM! Brnabić o sastanku Vučića i Merkelove: Iskren i otvoren odnos dvoje lidera!

Politika

OZBILJNI RAZGOVORI O KiM! Brnabić o sastanku Vučića i Merkelove: Iskren i otvoren odnos dvoje lidera!

Podeli vest

Nadam se da će Angela Merkel uvažiti stavove i argumente Srbije u vezi sa rešavanjem pitanja Kosova i Metohije, izjavila je predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić, povodom predstojećeg sastanka predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa nemačkom kancelarkom, danas u Njujorku

Brnabić je rekla da očekuje da se nastave ozbiljni razgovori i da se razgovara o konkretnim temama koje se tiču, ne samo Srbije, već Zapadnog Balkana, ističući da Vučić i Merkel imaju iskren i otvoren odnos.

- Što se tiče konkretnih pomaka, oni će zavisiti od izbora na KiM 6. oktobra, odnosno ko će biti vlast u privremenim prištinskim institucijama, da li će skupljati političke poene ili će biti ozbiljni i spremni za saradnju i regionalnu stabilnost - rekla je ona, dgovarajući na pitanja novinara u Privrednoj komori Srbije.

BRNABIĆ BEZ DILEME: Mali ostaje ministar, "studenti" politički angažovani!



Upitana o Briselskom sporazumu, Brnabić je istakla da je Srbija kredibilan partner, a da Priština nije ispunila deo obaveza koje se nalaze u njemu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
misa

pre 4 godine

Nisu rekli da li se tu podrazumeva i da se odreknemo Rusije i Kine?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija