• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.09.2019

20:32

ČIST FAŠIZAM! Boško Obradović otvoreno preti hapšenjem glavnom uredniku Informera Draganu J. Vučićeviću!

Politika

ČIST FAŠIZAM! Boško Obradović otvoreno preti hapšenjem glavnom uredniku Informera Draganu J. Vučićeviću!

Podeli vest

Jedan od lidera Đilasovog Saveza za Srbiju Boško Obradović danas je na Tviteru otvoreno zapretio hapšenjem glavnom uredniku Informera Draganu J. Vučićeviću!

Obradović je na ovoj društvenoj mreži zapretio Vučićeviću "da mu ne gine zatvor" kao i da je to predizborno obećanje Saveza za Srbiju?!?

Foto: printscreen Twitter

Ovo je prvi put u istoriji Srbije da jedan političar, lider opozicione stranke, jednom novinaru, glavnom uredniku dnevnih novina, preti hapšenjem i robijom samo zato što se sa njim politički ne slaže.

 

OZBILJNE PSIHOPATE! Đilasov lider DS Zoran Lutovac u kancelariji drži sliku "uhapšenog" glavnog urednika Informera!

 

Redakcija Informera poziva sva novinarska udruženja da se oglase povodom ovog skandaloznog Obradovićevog postupka.

Redakcija Informera sutra će na konferenciji za novinare javnost upoznati sa svim detaljima vezanim za ovaj slučaj, kao i pravnim merama koje će u skladu s tim preduzeti.

Podsetimo, povod za ovu Obradovićevu pretnju Vučićeviću je tekst u kojem Informer otkriva da jedan od lidera opozicije, predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac, u svojoj kancelariji drži montiranu fotografiju "uhapšenog" glavnog urednika Informera.

BONUS VIDEO: 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Kažu

pre 4 godine

Slovenska aviokompanija je pred bankrotom priča se da će je kupiti Kroejša erlajns! Slovenija najavljuje blokadu ulaska Hrvatske u Šengen kojeg je Evropska Komisija predloživa za 19.10. Hrvatima 7država nude svoje avione na prodaju pa opet i Izrael ovog puta u dogovru sa Amerikom nudi F16-Barak(Oluja)!

Medi

pre 4 godine

Ove najbolje turističke sezone u istoriji u RH je bilo 181.000 srpskih turista ali i čak 9.700 srpskih radnika koji su služili gazdama ustašama na obali za duplo veće plate. Pa gde su vam sada silni naslovi o tome ili one ludačke propagande o ajkulama i kanalizaciji i napadima na Srbe i grafitima i propast sezone zbog visokih cena a eto oni će imati možda i preko tih nesrećnih 13 mlrd.E čiste zarade u državnoj kasi... SEZONSKI RADNICI IZ SRBIJE ‘OKUPIRALI’ HRVATSKU: ‘Hrvati ne žele, pa radimo mi. Za četiri mjeseca na Hvaru zaradim oko 7000 eura’. NADMAŠENA REKORDNA 2018. Sto milijuna turističkih noćenja dosegnuto tjedan dana ranije nego lani

Sumadinac

pre 4 godine

E Obradovicu teski probisvetu pitam se komeces ti I tvoji kompanjoni da pretite pa vi I ne slutite dace te posle izbora I vaseg poraza kad ne budete dobili ni mesto u palamrntu da vam sledi corka moze te birati ili Pozarevc ili Beograd oba su spremna za tebe I tvoju ekipu pozdrav.

Milutin

pre 4 godine

Da je ovo normalna zemlja Dragan bi odavno bio u bukagijama.

jadranin

pre 4 godine

Ti ćeš nekom da pretiš zatvorom vucibatino seljačka. Idi čuvaj ovce, mada ni za njih nisi. Koliko si glup izgubio bi i one nacrtane na papiru a kamoli prave.FUJ!!!

Djurdja

pre 4 godine

U svojoj knjizi Godine koje su pojeli skakavci (3 deo), Borislav Pekic svedoci da su zatvorenici- ljoticevci bili izolovani od svih drugih, drazinovaca, politickih I kriminalaca, kao najgora vrsta narodnih neprijatelja. Toliko, da se ne zaboravi istorija, u koju ce Djilas, Jeremic, Lutovac, Trifunovic i drugi uci na najsramniji nacin.

serbone

pre 4 godine

mene cudi da boskic misli da ce doci na vlast,to shto je debil nije dovoljan razlog moras biti totalni ludak pa verovati u tako nesto.

AMatić

pre 4 godine

E moj Boškiću kako ćete Vi političari sa isteklim rokom upotrebe da bežite iz Srbije, odgovori.

Za slobodnu Srbiju

pre 4 godine

V Srbiji ne dozvolimo fasisma, komunizma, neo-nacizma i nikakve zlotvorne ideologije.

jasmina zdravkovic

pre 4 godine

kako moze bilo ko iz opozicije da preti zatvorom ???????????????? , pa oni nemaju nikakvu vlast , niti pravo , niti poluge sile i nece ih verovatno nikad u skorije vreme imati , zbog cega se toliko paznje poklanja tim luzerima , njima je to jedina reklama kod smradova koji ne misle dobro srbiji, toliko prostora treba dati pametnim , obrazovanim , uspesnim ljudima djacima sportistima , ZA BOGA MILOGA IGNORISITE TAJ KUKOLJ SRPSKI

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija