• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.09.2019

22:17

BEOGRADSKI ODBOR SNS OSUDIO OBRADOVIĆEVE PRETNJE VUČIĆEVIĆU! Marjanović: Kao što Đilas bahato preti policajcu otkazom, tako Boško preti zatvorom novinarima koji rade svoj posao!

Politika

BEOGRADSKI ODBOR SNS OSUDIO OBRADOVIĆEVE PRETNJE VUČIĆEVIĆU! Marjanović: Kao što Đilas bahato preti policajcu otkazom, tako Boško preti zatvorom novinarima koji rade svoj posao!

Podeli vest

Najnovije primitivne pretnje koje je Boško Obradović uputio glavnom i odgovornom uredniku dnevnih novina Informer Draganu J. Vučićeviću su za najoštriju osudu svakog političkog aktera, novinarskog udruženja i šire javnosti, izjavio je večeras Radoslav Marjanović, zamenik šefa odborničke grupe SNS-a u Skupštini grada Beograda

- Fašističke pretnje Boška Obradovića dokaz su da je Savez za Srbiju predvođen Draganom Đilasom postao utočište frustriranih, ostrašćenih, bezidejnih i bolesno ambicioznih političkih ekstremista koji su spremni na sve samo da se dočepaju vlasti i fotelja i to bez izbora i podrške naroda. Kao što je bahato i primitivno Dragan Đilas pretio otkazom policajcu koji je ispravno obavljao svoj posao, isto tako danas bahato, osiono i primitivno Boško Obradović preti zatvorom novinarima koji obavljaju svoj posao - rekao je Marjanović.

On je dodaao da samo na ovom primeru možemo videti kako bi izgledala Srbija da se kojim slučajem Dragan Đilas i Boško Obradović dočepaju vlasti - Srbija bi ponovo bila opljačkana, a novinari po zatvorima. 

FUNKCIONERI SNS OSUĐUJU OBRADOVIĆEVE PRETNJE! Vesić: Ovaj bahati fašista upravo služi da preti novinarima!

- Srbija je uvek bila slobodarska zemlja u kojoj fašističke metode i fašizam nikada nisu imali podršku u narodu, tako je i danas. Upravo to je ono što najviše nervira Dragana Đilasa, Vuka Jeremića i Boška Obradovića koji nikada neće imati podršku pristojne i većinske Srbije koja se otarasila lopovskog jarma i nikada im neće dozvoliti da se nasilno i bez izbora vrate na vlast - zaključuje Marjanović.

BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija