• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/Informer.rs

26.09.2019

14:25

(VIDEO) SKOT SPAKOVAO AJVAR, KAJMAK, PEGLANU KOBASICU I KREĆE IZ SRBIJE! Odlazeći američki ambasador objavio oproštajni video na Fejsbuku!

Politika

(VIDEO) SKOT SPAKOVAO AJVAR, KAJMAK, PEGLANU KOBASICU I KREĆE IZ SRBIJE! Odlazeći američki ambasador objavio oproštajni video na Fejsbuku!

Podeli vest

Posle tri i po godine u Srbiji vreme je za povratak kući, poručio je ambasador SAD Kajl Skot, koji je na Fejsbuku objavio oproštajni video u kom je pred kamerama spakovao sve poklone koje je tokom boravka u našoj zemlji dobio i zahvalio se građanima.

- Odlazim srca ispunjenog lepim uspomenama i sa koferom prepunim suvenira. Hvala, prijatelji - poručio je, a potom pokazao dresove, teniske rekete, knjige, kravate i druge poklone, drage uspomene kako je rekao, koje je dobio tokom boravka u našoj zemlji.

 

 

- Tokom puta moram nešto i jesti, zato nosim peglanu kobasicu, rolovani kajmak iz Gornjeg Milanovca, nema boljeg na svetu. Ajvar, naravno, to moram imati i naravno, šljivovicu, nema bolje od nje - rekao je ambasador koji završava svoju diplomatsku misiju u Srbiji.

ZATO NAM, AMBASADORE, SADA OVAKO VRAĆATE?! Skot: Amerika će zauvek biti zahvalna srpskim saveznicima!

Pošto je spakovao sve svoje uspomene, on se od građana oprostio sa "Hvala lepo i doviđenja" i najavio da sutra, 27. odlazi iz Srbije.

(FOTO) SKOT SE OVOM FOTOGRAFIJOM OPRAŠTA OD SRBIJE! Evo šta je odlazeći ambasador SAD objavio na Tviteru!

BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 4 godine

Idi s milim bogom,ne vratio se ti i takvi kao ti.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija