• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.09.2019

18:55

TAJNI SKUP SA NAJMOĆNIJIM LJUDIMA AMERIKE! Vučić: Ne smem ni reč više da kažem!

Politika

TAJNI SKUP SA NAJMOĆNIJIM LJUDIMA AMERIKE! Vučić: Ne smem ni reč više da kažem!

Podeli vest

Predsednik Srbije Alekandar Vučić izjavio je da se sinoć u Njujorku na skupu pod okriljem Svetskog ekonomskog foruma susreo i sa novi savetnikom za nacionalnu bezbednost SAD Robertom O'Brajanom

Razgovor je bio dobar, rekao je predsednik novinarima u Njujorku nakon obraćanja na 74. zasedanju Generalne skupštine UN.

Presednik je rekao da ne može da iznosi više detalja jer je skup održan po četam haus pravilima i dodao da zbog toga "ni reč ne može više da kaže''.

(VIDEO) DA NIJE REČ O NAŠEM UNIVERZITETU, BILO BI SMEŠNO! Vučić o događajima u Rektoratu: Đura će još jednom oprostiti žrtvi što ju je tukao!



Vučić je dodao i da je O'Brajana dobro upoznao kao i Džareda Kušnera, i mnoge druge.

Predsednik je dodao da su na tom skupu bili najmoćniji ljudi SAD, ali i mnogih drugih zemalja.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zivko

pre 4 godine

Bravo Vucicu-Genije 21-og veka za govor u UN jer si ostao dosledan da sve sto pricas u UN,EU, Rusiji,Kini I svim ostalim drzavama sa kojima saradjujes a to svi u svetu cene vise of svega,samo napred I na kraju bice sve zavrseno onako kako si govorio I zasta si se zalagao.Bice sve u redu,samo polako.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija