• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.09.2019

15:50

ĐURĐEV: Borba za Srbiju u Njujorku i borba protiv Srbije u Beogradu

Politika

ĐURĐEV: Borba za Srbiju u Njujorku i borba protiv Srbije u Beogradu

Podeli vest

Predsednik Srpske lige Aleksandar Đurđev javno se oglasio postavivši pitanje kome je u interesu da iznosi lažne optužbe na račun Srbije, lansirajući umobolne tvrdnje da Srbija naoružava borce ISIS-a u Jemenu

- Da li je za lansiranje ove jezive izmišljotine sasvim slučajno izabran trenutak kada se ministar policije Nebojša Stefanović bori da spreči prijem lažne države Кosovo u Interpol? Da li su razne medijske ispostave udružene sa tzv. srpskom opozicijom slučajno izabrale današnji dan da pojačaju svoju kampanju protiv aktuelne vlasti, sa neverovatnih više od 20 stranica lažnih objava protiv nje, u trenutku dok predsednik Srbije Aleksandar Vučić vodi teške razgovore u Njujorku ne bi li zaštitio interese Srba na Кosovu i Metohiji?- upitao je Đurđev.

Njemu se, kako sam ističe, čini neobičnim to što su se svi akteri priče, združeni u poduhvat montiranja afere kojom bi diskreditovali ministra policije, prilično proslavili po svojoj „ljubavi“ prema srpskom Кosovu i Metohiji.

- Glavni akter zvani Vuk Jeremić je u srpskom narodu upamćen po svom vajnom pitanju koje je postavio Međunarodnom sudu pravde o legalnosti jednostranog proglašenja nezavisnosti tzv. Кosova i izmeštanju pregovora iz Ujedinjenih nacija u EU. Na njegovom nesebičnom doprinosu nezavisnosti tzv. Кosova zahvalio mu se i Hašim Tači lično. Razradu svojih gluposti potom je prepustio samozvanim medijskim istraživačima, čija koordinatorka se, gle čuda, zalaže za nezavisno Кosovo, ali i drugim ispostavama. Кao pojačivač sijaseta laži ili šlag na tortu pojavio se i Zdravko Ponoš, čuveni NATO general - precizirao je predsednik Srpske lige.

Đurđev upozorava da arhitekte propasti Srbije marljivo zidaju novu kulu laži.

- Tek što su plasirali prvu laž o ministru Stefanoviću, ona je razotkrivena, ali se nisu tu zaustavili, usledila je druga, treća, četvrta laž... Ovi majstori manipulacije drže se svog proverenog principa - da bi održao prvu laž, dodaj još 20 laži i ne osvrći se na to šta je istina ili činjenica, samo nastavi da lažeš, ne priznaj da si slagao, laži dalje i dalje“ – jasan je Đurđev. Predsednik Srpske lige priznaje da je na početku i sam mislio da ovi ljudi možda samo vode samo svoje političke borbe za vlast u Srbiji, ali da sada, kada vidi da ulažu sve i svašta ne bi li ubedili nekoga da, kako to kažu, „Srbija naoružava teroriste - misli da tu ima i nečeg višeg.

- Zašto je meta baš Stefanović, zašto baš u trenutku kad nastoji sprečiti tzv. Кosovo da uđe u Interpol i koliko uopšte ima perverzije u laži da Srbija naoružava ISIS teroriste? Da li se takva boleština lansira da bi prikrili povezanost vlasti u Prištini sa ISIS-om? Još jednom pitam kome je to sve u interesu? Srbiji sigurno nije – zaključio je Đurđev.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija