• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.09.2019

19:55

VESNA, OČAJNA SI I MORBIDNA! Milorad Dodik ODBRUSIO Pešićevoj za GENOCIDNE OPTUŽBE na Tviteru!

Politika

VESNA, OČAJNA SI I MORBIDNA! Milorad Dodik ODBRUSIO Pešićevoj za GENOCIDNE OPTUŽBE na Tviteru!

Podeli vest

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik reagovao je danas na izjavu sociološkinje Vesne Pešić, koja je Republiku Srpsku optužila za genocid zbog ubistva mladića Davida Dragičevića, ocenjući da je na takav način vređati Srpsku i Srbe izvan svakog intelekta

- To govore ljudi koji su u nekoj vrsti očaja i više ne znaju šta da učine pa pokušavaju da na morbidan način okarakterišu čitav jedan narod. Ona će sutra zbog toga biti glavni lik u Sarajevu, verovatno je to vodi - rekao je Dodik.

Kaže da je Republika Srpska zagledana u Srbiju i da ne ćuti u svojim namerama da u budućnosti bude integrisana sa Srbijom, što će, navodi, i biti učinjeno jer je to volja naroda.

KOMŠIĆ PRETI: Neka Dodik ne traži belaja ako sebi želi dobro!



Sociološkinja Vesna Pešić je na svom Tviter nalogu napisala da, kada je pročitala da je "gotovo celokupna policija Republike Srpske učestvovala u ubistvo mladića Davida", poručila Republici Srpskoj da ni ne pomišlja da se ujedinjuje sa Srbijom.

- Samo nam fali vaš genocid i ubijanje nevinih mladića za koje ste eksperti - napisala je Pešić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Saradžogla

pre 4 godine

Branko,da znaš o čemu se radi ne bi pisao ono što si nepismeno napisao?Jednostavno rečeno narod Srbije CEO VEK ispašta zbog rabota bosanskih srba!Ceo vek!Od kukavičkog dela njihovog gavrila i dan danas!Begradska sela nemaju kanalizaciju a njihov Vučić im poklanja NEPOTREBNO desetine naših miliona evra?

Giša

pre 4 godine

Prestroga je kvalifikacija nema narod i nacija ništa sa pojedinim ubicama.Istina jexjedino da su ga ubili i da dok su na vlasti nikad neće završiti niti voditi istragu.To bi značilo protiv sebe ići.

Masa

pre 4 godine

Nadam se da će Republika Srpsak da tuži "ovu" ( ne znam ni kako bih je nazvala)!!!!!!

dragan

pre 4 godine

Dodik, Vesna je u najboljim godinama, uzmi je za savetnika

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija