• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs

27.09.2019

08:52

(VIDEO) MILENA IVANOVIĆ OGORČENA: Potez Rade Trajković je sraman, ona je poslednja osoba na svetu koja SME DA KORISTI OLIVEROVO IME!

Politika

(VIDEO) MILENA IVANOVIĆ OGORČENA: Potez Rade Trajković je sraman, ona je poslednja osoba na svetu koja SME DA KORISTI OLIVEROVO IME!

Podeli vest

Milena Ivanović, udovica ubijenog Olivera Ivanovića, lidera Građanske inicijative SDP, komentarišući to što je nezavisni kandidat koalicije Sloboda, Rada Trajković, prvog dana kampanje za izbore na Kosovu započela trku za glasove na mestu ubistva Olivera Ivanovića kaže da je to sramno i licemerno.

- Ja sam joj postavila nekoliko pitanja. Jedno je bilo gde je bila tri i po godine dok smo se borili za Oliverovu slobodu i da li se možda seća šta je izgovorila u vezi zločina koji su stavljani Oliveru na teret. Ja vrlo dobro znam šta je tada bio njen stav i kakvo joj je bilo mišljenje, postoje ljudi koji o tome mogu da posvedoče. Mislim da treba da prestane sa ovim jer poslednja osoba na svetu koja treba da koristi Oliverovo ime jeste gospođa Rada Trajković - istakla je Milena Ivanović za Novo jutro TV Pink.

Kako dodaje, Oliver i Rada Trajković nikada nisu bili u dobrim odnosima, a to znaju mnogi ljudi.

- Vrlo dobro znam da gospođa Rada Trajković zna u kakvim je odnosima bila sa Oliverom, vrlo dobro zna šta je on mislio o njoj. Ja ovo što ona danas radi doživljavam kao njen pokušaj da se ponovo vrati na političku scenu i da prikupi neke jeftine političke poene preko stradanja jednog čoveka i zaista mislim da je to sramno - naglasila je Ivanović.

(VIDEO) DNO DNA! ĐILASOVA RADA PRIZIVA VELIKU ALBANIJU! Tajkunova kosovska perjanica na sva usta hvali Aljbina Kurtija koji otvoreno poziva na UJEDINJENJE ALBANACA U JEDNU DRŽAVU!

Prema njenim rečima, za tri i po godine bilo je preko sto ročišta, a Rada Trajković se nije pojavila ni na jednom.

Foto: printscreen

- Ceo proces je trajao tri i po godine. Mi smo organizovali bezbroj nekih stvari da bi pomogli Oliveru, da damo doznanja međunarodnoj zajednici da je on nevin, da ćemo da izvršimo sve moguće pritiske da se njemu omogući odbrana sa slobode. Bilo je bezbroj mitinga, konferencija, ja gospođu Radu Trajković nikada nisam videla ni na jednom od tih događaja - navela je Ivanović i dodala da Trajković nije ni pozvala da pita da li joj je potrebna pomoć.

- Nije ni pokušala da dođe da poseti Olivera. Ja stalno zameram najviše ljudima, danas su najglasniji oni koji nisu razmišljali o Oliveru kada je njemu bilo najteže i smatrali su da verovatno nije pogodan trenutak da ga podrže i pomognu mu da se odbrani od svih zloičina koji su mu stavljani na teret - kazala je Ivanović.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!
Fudbal

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!

Kod nas je Kevin Panter igrao za 160.000 dolara, doveo ga je Šakota. Odradio je fantastičan posao, a onda je došao i rekao: 'Voleo bih da ostanem u Crvenoj zvezdi, ali imam veću ponudu, otkrio je Nebojša Čović, prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana.

20.04.2024

13:47

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija