• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

27.09.2019

19:39

(FOTO) OČEKUJE MAKSIMALNO ZALAGANJE! Stefanović obišao Policijsku stanicu Trgovište!

Politika

(FOTO) OČEKUJE MAKSIMALNO ZALAGANJE! Stefanović obišao Policijsku stanicu Trgovište!

Podeli vest

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović obišao je danas Policijsku stanicu Trgovište, gde je sa policijskim službenicima razgovarao o stanju bezbednosti u ovome mestu i uslovima njihovog rada

Stefanović je istakao da će Ministarstvo unutrašnjih poslova nastaviti da radi na unapređenju uslova kroz dalju nabavku vozila, opreme i tehnike.

Foto: Tanjug/MUP Srbije

Ministar je rekao da država brine i o poboljšanju materijalnog položaja zaposlenih istakavši da će pripadnici MUP sa novembarskom platom dobiti povećanje zarada.

(VIDEO) STEFANOVIĆ U VRANJU: Nastavljamo ulaganja u sektor bezbednosti

 

Stefanović je policijskim službenicima poručio da od njih očekuje maksimalno zalaganje i još bolje rezultate u borbi protiv svih vidova kriminala i zaštiti bezbednosti građana. 

Foto: Tanjug/MUP Srbije

Tokom posete Trgovištu, potpredsednik Vlade razgovarao je i sa predsednikom opštine Nenadom Krstićem i njegovim saradnicima o daljim investicijama u putnu i komunalnu infrastrukturu i stvaranju uslova za bolji život građana ovog kraja Srbije.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija