• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.09.2019

23:20

RAMA SE UPLAŠIO SRPSKIH DIPLOMATSKIH AKTIVNOSTI U NJUJORKU, PA ZAMOLIO UN: Primite Kosovo u međunarodne organizacije!

Politika

RAMA SE UPLAŠIO SRPSKIH DIPLOMATSKIH AKTIVNOSTI U NJUJORKU, PA ZAMOLIO UN: Primite Kosovo u međunarodne organizacije!

Podeli vest

Albanski premijer Edi Rama večeras je u Generalnoj skupštini UN u Njujorku, kako prenosi ATA, rekao da je došlo vreme da sve zemlje priznaju nezavisnost Kosova

- Draga Srbijo, nezavisno Kosovo je nepovratna realnost - rekao je Rama, prenela je RTK2.

On je rekao i da Beograd treba da "prestane da živi u poricanju".

Rama je dodao da je "došlo vreme da sve zemlje ove skupštine, naročito i prvenstveno naši srpski prijatelji, priznaju nezavisnost Kosova" i priznaju, kako tvrdi, realnost kao jedinu pouzdanu osnovu za izgradnju bolje zajedničke budućnosti, dodaje ATA.

Rama je rekao da je "važno da se Prištini pruži mogućnost da bude deo svih regionalnih i međunarodnih organizacija, kao i svaka suverena nezavisna država na svetu".
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mirko

pre 4 godine

Albanac pun sebe, Srbija ce jednoga dana zauzeti citavu tkz. Albaniju. Bravo za nasu vlast! Samo napred.

Jovan

pre 4 godine

Zar je moguće da takav (ne čovek)pilitičar postoji šeta po Njujorku ,Beogradu ili bilo gde da se ponaša slobodnije nego u Tirani on određuje pravila ponašanja govori šta hoće omalovažava državu u kojoj se nalazi (Srbiju kada je kod nas)a ko je kriv mi kada niko nezna da ga odvede do granice i da mu da doživotnu zabranu ulaska kod nas čega se više bojimo štasu nam u radili i šta nam radei lažu nemože biti gore stanite više tome na put počeo sam da se sramim sam sebe neznam više šta da mislim ko sa i šta sam svaki sat čitam istu vest ali tumačenje drugačija umoran sam od svega od albanca đilasa i njegove bratije da sam mlađi otišao u sto nemogu više da izdržim ovo sve .

SS

pre 4 godine

Dačiću,Vučiću tražite zvanično i vi da Srbi u albaniji dobiju nezavisnu teritoriju.Nema druge nego oko za oko,zub za zub,pa neka razmišljaju.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija