• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/rts.rs

29.09.2019

14:18

SMRTONOSNI DVOJAC RUSKOG KORMILARA! Lovac pete generacije Su-57 i teški dron "Ohotnik" probijaju sve granice mogućeg! (VIDEO)

Politika

SMRTONOSNI DVOJAC RUSKOG KORMILARA! Lovac pete generacije Su-57 i teški dron "Ohotnik" probijaju sve granice mogućeg! (VIDEO)

Podeli vest

Prvi probni let novog teškog drona "ohotnik" i lovca pete generacije Su-57 pokazuje impresivne mogućnosti obe letelice, kao i mogućnost njihove bliske saradnje

 

Dve futuristička oružana sistema letela su zajedno 30 minuta, a tokom njihovog prvog "nebeskog plesa" bilo je nekih spektakularnih trenutaka, što se može videti na snimku vojne televizije Zvezda.

Bliska saradnja Su-57 sa "ohotnikom" nije samo radi pokazivanja.

Uparenost sa novim ruskim teškim dronom, lovcu Su-57 omogućava povećanje radijusa radarskog dometa i napada meta bez potrebe da ulazi u prostor koji pokriva neprijateljska protivvazduhoplovna odbrana.

Oblik "ohotnika" (lovca), takozvano "leteće krilo", posebni materijali od kojeg je napravljen i specijalan premaz, omogućavaju mu da skoro potpuno izbegava moderne radarske sisteme.

Bonus video:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ovo je “balerina”. Figura koju sam zaista pokušavala godinu dana bez preterivanja. Svaki deseti trening naučila bih još jedan mali detalj koji je na kraju doveo do uspešne “balerine”. Ti detalji, mali trikovi objektivno vide oni sa strane, moji treneri. Priznajem, tek sada, da je jedna moja pauza u treniranju od par meseci bila i zbog toga što nisam napredovala i što sam svaki trening padala toliko da mi je sve postalo uzaludno. Uzaludan bol, uzaludne masnice, uzaludan znoj. Prvi “skriveni” detalj je bila pozicija stopala, čemu me je naučila @nevenizam . Drugi trik je bio hvat i pogled u isti taj hvat, kada ostaneš na samo jednoj ruci, njemu me je naučila @zaklinpole . Poslednji odlučujući je bio položaj glave. Zapravo sve vreme je on kočio... i zbog pogrešnog stava u vratu sam padala, to mi je otkrila @boksan_jelena . I meni samoj je čudno što imam potrebu da objavim sastav o “balerini”, ali to mi je nekako metafora za napredovanje u mom životu. Verujem da će biti i težih stvari od “balerine” ? ali godinu dana čekanja se isplatilo. Znam i to da će mi ovaj snimak za par meseci biti blamantan jer ću tad još detalja dodavati. “Balerina” je meni bitna. I mnogo sam srećna ! Meni je danas poseban dan ! Živeli ! ?????? . . . . . . #polesport #poledancing #poledance #ballerina #poleballerina #poledancer #poleart #polepassion #poledanceakademija #beograd #intouchables

A post shared by Miona Marković (@meseceva_kcii) on Sep 4, 2019 at 12:06pm PDT




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija