• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.09.2019

18:16

BOŠKOVA PEDERSKA PREVARA! Lider "Dveri" spreman na sve ne bi li izazvao haos u Srbiji!

Politika

BOŠKOVA PEDERSKA PREVARA! Lider "Dveri" spreman na sve ne bi li izazvao haos u Srbiji!

Podeli vest

Boško Obradović izmislio da se u Čačku organizuje gej parada i tu laž iskoristio da napravi svoju 'porodičnu šetnju' * Osudili ga gejevi, ali i njegovi saborci iz SZS

Lider Dveri Boško Obradović sve više i očiglednije laže u očajničkom pokušaju da izazove haos u Srbiji. Obradović je u subotu u Čačku u saradnji sa Velimirom Ilićem organizovao 'Porodičnu šetnju' kao odgovor na gej paradu u tom gradu. Problem je, međutim, u tome što nikakve gej parade u Čačku nije bilo, a tako nešto nije ni planirano!?!

Obradović je najavljujući svoj skup tvrdio da gej paradu u Čačku organizuje SNS (!?!), što se ispostavilo kao besramna laž. Šefa Dveri zbog ovoga su kritikovali LGBT aktivisti, ali i njegovi saborci iz Đilasovog SZS.

Lažni tradicionalista

Ne obazirući se na brojne dokaze svojih laži, Boško Obradović juče je saopštio da su "Čačani odbranili tradicionalne i porodične vrednosti i sprečili održavanje bilo kakvih antiporodičnih i antihrišćanskih manifestacija". Na pitanje novinara šta su to 'dveristi' tačno odbranili kada gej parada u Čačku nije ni trebalo da se održi, Obradović je nevešto pokušao da se izvuče.

Dragan Šutanovac, bivši lider DS
Ne možeš da osudiš pajaca Šešelja što preti šišanjem po Srbiji, a da prećutiš cirkuzanta što preti LGBT po Čačku! Jednostavno, sve ili ništa.

- Vlasti su isto tako govorile i za drugih deset gradova Srbije, gde su LGBT parade bile ovog meseca. Mi smo imali informaciju i ja stojim iza te informacije da se tako nešto spremalo i u Čačku. Želeli smo da ukažemo da većinsko stanovništvo Čačka drži do svojih pravoslavnih tradicija i smatramo da takva provokacija nije dobrodošla ovde - naveo je Obradović.

Demanti Obradovićevih reči stigao je istog trenutka i od brojnih gej organizacija i aktivista, koji su istakli da ništa slično nije ni planirano.

"Boško Obradović je mobilisao ljude da se usprotive skupu koji je bukvalno on sam izmislio. Dakle, on je izmislio da SNS organizuje gej paradu u Čačku, a potom organizovao kontraskup nečemu što ne postoji!?! Bedno, kukavičko i jadno fašističko đubre", napisao je na Tviteru gej aktivista Stefan Šparavalo.

ĐILAS I BASTAĆ BI DA PUKNU OD MUKE ŠTO ĆE VUČIĆ DA IZGRADI METRO, A NE ONI! Vesić: Laž je da radimo bez tendera, opozicija se služi obmanama i pretnjama!

Sličnog stava bio je i urednik gej magazina "Optimist" Predrag Azdejković. On je naglasio da Obradović preko LGBT populacije pokušava da ostvari svoje političke ambicije.
- Video je Boško da mu je opala popularnost otkad se združio sa Đilasom i ostatkom opozicije... I sad da bi oprao ljagu sa sebe, Boško je izmislio gej paradu u Čačku, kako bi opet okupio svoje glasače i pokazao im da je on i dalje onaj stari vuk koji dlaku menja, ali homofobičnu ćud nikada - rekao je Azdejković.

Boško, ne razumemo se

Konačno, i poslanik DS Balša Božović primetio je da se Dveri i njen lider Boško Obradović otvorenim nepoštovanjem ljudskih prava jasno deklarišu kao antievropska i ekstremna desnica.
- Izjave predsednika Dveri o ljudskim pravima čine jasnom činjenicu da se politička organizacija sa takvim stavovima ne može boriti za poštovanje fundamentalnih vrednosti i sloboda. Negde se, izgleda, nismo dobro razumeli. Ovakve izjave, kojima se ljudima drugačijeg seksualnog ili nekog drugog opredeljenja nešto zabranjuje, predstavljaju najteži oblik kršenja Univerzalne deklaracije o ljudskim pravima - ocenio je Božović.

(HIT VIDEO) NE DAJ MU MAJKO DA KUĆNI PREĐE PRAG! Rektorka izjavila da predstavnici opozicije nisu ulazili u Rektorat, A ONDA SE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA POJAVIO SNIMAK...

Gradonačelnik Čačka:
Boško, ne raspiruj mržnju u našem gradu!

Gradonačelnik Čačka Milun Todorović rekao je da nikakva gej parada niti je najavljena, niti je trebalo da se održi u ovom gradu za vikend.
- Poručujem Bošku Obradoviću da nedostatak politike i podrške premosti radom i promišljanjem šta je dobro za Čačak i Srbiju, a da se okane raspirivanja mržnje i agresije prema neistomišljenicima. U pitanju je želja za jeftinim političkim poenima. Pravi razlog za laži po kojima ću ja kao gradonačelnik Čačka s najbližim saradnicima podržati i primiti organizatore imaginarne LGBT manifestacije jeste potpirivanje mržnje kako bi okupili što veći broj ljudi na tzv. porodičnoj šetnji i na taj način pokazali tobožnju snagu Dveri - konstatovao je Todorović.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Branko

pre 4 godine

" KONJ VESELJKO " tako ga Velja Ilic zove !!???

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija