• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

01.10.2019

11:42

PETKOVIĆ: Izborni spotovi Rade Trajković i Nenada Rašića, najbližih saradnika Dragana Đilasa, pokazuju vrhunac ljudskog beščašća (VIDEO)

Politika

PETKOVIĆ: Izborni spotovi Rade Trajković i Nenada Rašića, najbližih saradnika Dragana Đilasa, pokazuju vrhunac ljudskog beščašća (VIDEO)

Podeli vest

Važno je da Građani Srbije dobro pogledaju spotove Rade Trajković i Nenada Rašića, najbližih saradnika Dragana Đilasa, jer se u tim spotovima pokazuje vrhunac političkog i ljudskog beščašća, rekao je Petar Petković iz Kancelarije za Kosovo i Metohiju, govoreći o predizbornoj kampanji na Kosmetu

- Srbin poziva iz Prištine, iz grada odakle je proterano 40 hiljada Srba, i to ispred crkve Hrista Spasa, koja je za Albance simbol Miloševićevog vremena, koja je sto puta do sada bila skrnavljena, on se sa tog mesta usudio da poziva Albance da glasaju za njega – kazao je Petković u Novom jutru TV Pink.

Kako dodaje, Rašić u tom spotu kaže da svi treba da se udruže, da izgrade nekakvu najmlađu državu na svetu, državu Kosovo.

- U drugom spotu on iz Prizrena, iz grada odakle je proterano više od 10 hiljada Srba, pored Bogoslovije prolazi, koja je bila spaljena do temelja, i govori kako je Srpska lista monstrum i šalje poruku da je srpski narod na KiM monstrum, zato što više od 95 odsto srpskog naroda na KiM podražava Srpsku listu – kazao je Petković.

(VIDEO) VUČIĆ ODLUČNO ODGOVORIO NA ZABRANU SPOTA SRPSKE LISTE: Smeta im kad kažu "SRBIJA ZOVE"?! Zapad hoće samo poslušne Srbe kojima bi upravljali stranci i Albanci!

Kako dodaje, Rašić svesno ili ne, poziva sve Albance da nastave sa etnički motivisanim napadima nad srpskim narodom kada tako govori.

- Ovako nije govorio ni Haradinaj, ni Tači, ni Aljbin Kurti, koji itekako podržavaju Radu Trajković i Rašića, Slobodana Petrovića i sve ostale. Reč je o paklenom planu, zajedničkom i udruženom, tih takozvanih Srba, koji su to samo imenom i prezimenom, i Prištine, ne bi li probali da makar jednog poslanika ubace na mesto koje je zagarantovano za srpsku zajednicu u prištinski parlament pa da bi onda sa tim jednim mogli da formiraju vladu u Prištini i sve ostale institucije – naveo je Petković.

Prema njegovim rečima, zbog toga je od predsudne važnosti da na izborima 6. oktobra ubedljivo pobedi Srpska lista.

- To znači da Srpska lista osvoji svih 10 zagarantovanih mesta, da nijedno važno pitanje koje se tiče opstanka srpskog naroda na Kosovu i Metohiji ne može da bude doneta bez saglasnosti Srpske liste. Zato što je Srpska lista ta koja se dogovara sa Beogradom, Srpska lista je projekat od nacionalnog značaja, koja je pod rukovodstvom predsednika Aleksandra Vučića uspela da ujedini srpski narod prvi put – naglasio je Petković.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)
Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji "Info jutro".

27.03.2024

10:15

Ekspert prokomentarisao nestanak male Danke (2)! Posavetovao građane: Evo šta je važno da uradite kako bi pomogli u potrazi za devojčicom! (VIDEO)
Live TV

Ekspert prokomentarisao nestanak male Danke (2)! Posavetovao građane: Evo šta je važno da uradite kako bi pomogli u potrazi za devojčicom! (VIDEO)

Tokom čitave noći veliki broj pripadnika policije, vatrogasaca, žandarmerije i Gorske službe spašavanja tokom noći pretraživali su teren Banjskog polja, gde je u utorak u 13.45 sati nestala dvogodišnja Danka Ilić. Na ovu temu, u emisiji "Info jutro" Informer TV govorio je Miloš Jevtić, novinar i ekspert za specijalne jedinice.

27.03.2024

09:36

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija