• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/TANJUG

03.10.2019

19:13

PRPA, BATO! ŠIPTARI DRHTE OD REZULTATA IZBORA U NEDELJU! Nastavljaju sa DISKRIMINACIJOM SRBA!

Politika

PRPA, BATO! ŠIPTARI DRHTE OD REZULTATA IZBORA U NEDELJU! Nastavljaju sa DISKRIMINACIJOM SRBA!

Podeli vest

Portparol Centralne izborne komisije Valmir Elezi reagovao je na izjavu direktora Kancelarije Vlade Srbije za KiM Marka Ðurića koji je okrivio zvaničnike u Prištini za diskriminaciju Srba zbog odluke da se na izborima 6. oktobra glasa samo sa dokumentima izdatim na tzv Kosovu, prenosi Indeksonline

- Odluka Centralne izborne komisije je jasna - glasači na izborima 6. oktobra moraju da kod sebe imaju važeću ličnu kartu Kosova, važeći pasoš, važeći putni dokument i važeću vozačku dozvolu - rekao je Elezi.

On je dodao da se ta odluka odnosi i na svakog člana odbora na svakom biračkom mestu i za svaku Opštinsku izbornu komisiju na KiM.

 

 

Srpska lista ranije se žalila na odluku Centralne izborne komisije prema kojoj na predstojećim prevremenim parlamentarnim izborima mogu da glasaju samo građani sa tzv. kosovskim dokumentima, ali je žalba odbijena.

BONUS VIDEO: 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zanimljivo

pre 4 godine

Da li ista prava vaze i za albance. Mogu li ks albanci sa hrvatskim, slovenackim, albanskim, makedonskim, srpskim, crnogorskim dokumentima ili bilo kojim stranih drzava da glasaju u pokrajini i van pokrajine? - Ako vazi i za njih onda nema ni 500 000 påunoletnih glasaca koji imaju njihove dokumente. Vecina kos albanaca jos uvek po svetu putuje sa srpskim pasosima.

jova

pre 4 godine

E batice, problem je u tome sto ti albanci imaju dvojno drzavljanstvo, tako da imaju i pasose zemalja koje si pobrojao i pasose Kosova, tako da mogu da glasaju....Tu su nas zjb...

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija