• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.10.2019

17:09

NA ČEMU SU OVI LJUDI? ILI DUVAJU K'O BASTAĆ, ILI JE U PITANJU NEŠTO MNOGO GORE... Lideri SzS objavili rat saobraćajnim znacima! (FOTO)

Politika

NA ČEMU SU OVI LJUDI? ILI DUVAJU K'O BASTAĆ, ILI JE U PITANJU NEŠTO MNOGO GORE... Lideri SzS objavili rat saobraćajnim znacima! (FOTO)

Podeli vest

Predstavnici opozicije počeli su da gube tlo pod nogama, a najnoviji potezi lidera Saveza za Srbiju pokazuju njihova krajnja dostignuća

Boško Obradović lider Dveri i jedan od lidera Szs ponaša se kao desetogodišnjak koji se igra sa sličicama, pa ih lepi po saobraćajnim znacima, umesto da ponudi neki politički program.

Foto: printscreen Twitter

 

Ništa bolji od njega nije ni Vuk Jeremić koji je danas uništavao znakove u Pančevu.

JEREMIĆ TOTALNO ZASTRANIO! Legalnu vlast u Pančevu uporedio sa nemačkim nacistima!

 

Foto: printscreen instagram

Najdalje od svega otišao je Dragan Đilas, a kako i ne bi kada je on njihov lider, i onaj koga slepo slušaju. 

Foto: Printscreen

 

On je odlučio da krene po Srbiji i uništava saobraćajne znakove, ne mareći što će time ugroziti živote učesnika u saobraćaju. Ali kao da je to njega i briga, pošto mu je bitno samo da strpa pare sebi u džep, i da gleda svoj interes.

BOŠKIĆ NEZRELA BUDALA! Lepi sličice kao da ima deset godina!

Između ostalog, tako je bilo i dok je bio na vlasti. Njegovi džepovi su se punili, a narod je živeo nikada gore.

 

 

Na kraju, možemo da zaključimo da su izgleda svi lideri opozicije počeli da se ugledaju na Marka Bastaća koji je nedavno u jednom klubu uhvaćen kako duva. Preneo im je impresije, pa su počeli izgleda i oni... Ko će ga znati... 

Podsetimo, čitalac Informera poslao nam je fotografiju Marka Bastaća kako puši džoint u jednom klubu u centru grada.

Foto: Informer.rs

Bilo kako bilo, ovo je izgleda vrhunac opozicione politike!

BONUS VIDEO: 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Persa Vučić

pre 4 godine

Miševi često zbore o lavu. Miševi tuđe živote žive. Ali su bez daha zbog svog straha: lava ne vole, al' mu se dive. I miš nikada neće da prizna da se on lavu iskreno divi. Miš često sanja slavu i presto; al' gricka, šuška i tako živi. Pričaju da oni poznaju lava i da su jači, bezbrižno leže... Al', čim se lavlja pojavi glava. nasane tajac a onda beže. Spori, a misle da su baš brzi, u svojoj zlobi miševi trunu. Neko je rođen samo da mrzi a neko rođan da nosi krunu.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija