• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

07.10.2019

15:21

MALOVIĆ: Rujević ne može toliko da laže, koliko smo mi ponosni

Politika

MALOVIĆ: Rujević ne može toliko da laže, koliko smo mi ponosni

Podeli vest

Oponenti predsednika Srbije i njihove pristalice ne mogu svojim neistinama da umanje značaj pobede Srpske liste na izborima na KiM, niti činjenicu da će aktuelna vlast nastaviti da se bori protiv svih kojima smeta jaka Srbija, poručila je članica Predsedništva SNS Vladanka Malović, u odgovoru na objavu novinara Nemanje Rujevića na Tviteru u kojoj spominje predsednika Republike

 

Rujević je na Tviteru, povodom reči predsednika Aleksandra Vučića sa sinoćne pres konferencije da ga politički protivnici nikad neće pobediti glasovima, na izborima, napisao:

"Vučić je juče izričito rekao da ne može i neće da ode na izborima. Šta tu nije jasno? Kako se to zove? Ako se to ne primi k znanju, njega će za 30 godina držati na aparatima, kao onog predsednika Alžira za kojeg niko nije znao da li je živ, ali i dalje kao vlada".

Malović je, reagujući na ovu objavu, navela da je Rujević to napisao vidno iznerviran zbog istorijske pobede Srpske liste na Kosovu i Metohiji.

- Istaknuti skriboman na društvenim mrežama i radnik ''Dojče velea'' i nedeljnika ''Vreme'', koji su poznati po svemu, samo ne po istinitom i objektivnom novinarstvu, Nemanja Rujević, danas je pokazao da nije ništa manji lažov nego oni čiju politiku tako sladostrasno podržava, lideri tajkunsko-fašističkog saveza: Ðilas, Jeremić i Obradović - navela je Malović.

Dodala je da nije teško dokazati da je Rujević "obična lažovčina", ali je, kaže, prilično jadno što je toliko besan na predsednika Vučića, dok se cela Srbija raduje pokazanom srpskom jedinstvu i pobedi Srpske liste na KiM, uprkos svim pritiscima stranih službi i Albanaca, pa čak i "Ðilasovih kandidata,Trajkovićeve i Rašića".

SAD JE JOŠ POČEO I DA IZMIŠLJA VUČIĆEVE IZJAVE! Kvazinovinar Dojče Velea, hejter Nemanja Rujević, opet priziva haos i nasilje!

Kako je rekla, posebno je sramno to što produkcija lažnih vesti dolazi od nekoga ko se predstavlja kao novinar i ko, zbog svoje političke ostrašćenosti, u stranim medijima širi laži o Srbiji.

U odgovoru je citirala Vučićev odgovor na novinarsko pitanje kako komentariše to što je Haradinaj obećao da će da ga sruši do Uskrsa.

"Nije do Uskrsa, do Božića, do Uskrsa su rekli ovi drugi, pa je prošao i Božić i Uskrs. Jeremić je rekao do Uskrsa, a Haradinaj je rekao do Božića ili do Svetog Nikole...

Što se tiče tog rušenja, slušam ja to svaki dan. Zamislite, vi očekujete da vaš narod vas podrži u nečemu u danu kada imate važne izbore na Kosovu i Metohiji, kada Srbija čeka da vidi hoćemo li pokazati jedinstvo, vi ovde u centralnoj Srbiji vodite kampanju borbe sa saobraćajnim znakovima i hvalite se kako ste uspeli da savladate saobraćajne znakove tako što ste izlepili nalepnice po njima. E, tako i Haradinaj.

Zato se uvek kaže prvo skoči pa kaži hop. On je to obećavao da će to da bude do Svetog Nikole, ne samo do Božića... Obećao do Svetog Nikole prošle godine, prošla mi je slava, doći će mi i sledeća slava, ništa od toga. Ovi su obećali bili do Vaskrsa, slagali kao i obično. Do nekog Vaskrsa će biti, ali ne njihovom voljom, već mojom voljom. Zapamtite to što sam rekao.

Otići ću tako što ću se sam povući, a ne zato što će me oni pobediti. Oni me nikada neće pobediti glasovima, i na izborima. A drugo nešto, to uvek može. A izbornom voljom, narodnom voljom, nikada me neće pobediti, sam ću otići...“.

Malović je istakla da je saglasna sa Vučićem da je to svima jedna od najdražih pobeda, jer su Srbi pokazali jedinstvo u trenutku kada su im bili ugroženi nacionalni interesi.

- I, nikakvi Ðilasi, Jeremići, Obradovići, Trajkovići, pa čak i radnici za nemačke medije i domaće tajkune, razni Rujevići, ne mogu toliko da lažu koliko mi možemo da budemo ponosni na sve Srbe na KiM i jučerašnju veličanstvenu pobedu, kao što ćemo i dalje da se borimo svom snagom protiv svih onih kojima smeta jaka i suverena Srbija, na čijem je čelu Aleksandar Vučić - zaključila je Malović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija