• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.10.2019

18:44

TRAMPOV SPECIJALNI IZASLANIK ZA KOSOVO U ČETVRTAK U SRBIJI! Prvo se sastaje sa Vučićem, a posle sa TAČIJEM!

Politika

TRAMPOV SPECIJALNI IZASLANIK ZA KOSOVO U ČETVRTAK U SRBIJI! Prvo se sastaje sa Vučićem, a posle sa TAČIJEM!

Podeli vest

Trampov specijalni izaslanik za pregovore Beograda i Prištine, Grenel, u četvrtak u Srbiji

Ričard Grenel, specijalni izaslanik predsednika SAD Donalda Trampa za pregovore Beograda i Prištine, u četvrtak stiže u Beograd, gde će se sastati sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, saznaje Tanjug iz dva diplomatska izvora.

Grenel će posle Beograda otići za Prištinu.

Američki diplomata, inače aktuelni ambasador SAD u Nemačkoj, u Beograd dolazi samo četiri dana nakon što ga je američki predsednik imenovao za svog specijalnog izaslanika.
 

ŠTA URADI CRNI ČILE?!? PRIŠTINI STIGAO POZIV ZA SKUPŠTINU INTERPOLA! Zemlja koja NIJE priznala Kosovo iznenadila sve!

 

Prema informacijama Tanjuga, Grenel će se u Prištini sastati sa Hašimom Tačijem, a zasad nije poznato da li će imati i druge sagovornike.

Priština nije zvanično najavila sastanak, na kojem je Grenel, prema američkim zvaničnicima, navodno pozvao na normalizaciju odnosa Beograda i Prištine i direktne pregovore.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija