• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.10.2019

10:17

VESIĆ NA FEJSBUKU: Đilas preti novinarima, jer ne može da zaradi milione prodajući reklamne sekunde na RTS!

Politika

VESIĆ NA FEJSBUKU: Đilas preti novinarima, jer ne može da zaradi milione prodajući reklamne sekunde na RTS!

Podeli vest

Kada Đilas, kao što je to uradio sinoć, ofarba zgradu Radio-televizije Srbije on samo nastavlja da radi ono što je godinama činio u RTS, dok je bio vlast u Srbiji, objavio je na svom Fejsbuku zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić i dodao da je Dragan Đilas zaradio milione prodajući reklamne sekunde na ovoj televiziji

- A svi znamo kako je farbao ovu medijsku kuću uzduž i popreko ili da prevedem na srpski jezik kako je zaradio milione evra prodajući baš RTS reklamne sekunde. Zato se Đilasova opoziciona politička aktivnost i svodi na RTS i REM jer se on bori za vlast kako bi ponovo prodavao reklamne sekunde javnom servisu. Kod Đilasa je politika samo pretpostavka da se bavi biznisom u kome on uvek zarađuje, a država i građani gube.

Šaljući svoje pristalice ispred RTS Dragan Đilas preti novinarima i zaposlenima i šalje im poruku šta ih čeka ako ne rade za njega. Jer Đilas tako razume medije - ili rade za njega ili su plaćenici kako ih naziva. Tako je radio dok je bio ja na vlasti pa ga je pokojna predsednica Saveta za borbu protiv koripcije Verica Barać optuživala da vlada medijima u Srbiji. On je jedini državni funkcioner u novijoj političkoj istoriji Srbije koji je bio vlasnik dnevne novine!?

Ali u Đilasovom razumevanju medija svaki novinar može da se potkupi, a ako ne može tada se zastraši. Pa im zbog toga nekada pošalje fašistu Obradovića da im u redakciji preti motornom testerom, a nekada im preti lično kao sinoć.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija