• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.10.2019

14:00

OVO JE ŠOVINISTIČKA FARSA U REŽIJI PRIŠTINE! Goran Rakić oštro osudio pokušaj krađe glasova Srba na KiM!

Politika

OVO JE ŠOVINISTIČKA FARSA U REŽIJI PRIŠTINE! Goran Rakić oštro osudio pokušaj krađe glasova Srba na KiM!

Podeli vest

Jutros oko 11 časova izvedena je šovinistička farsa u režiji albanskih političkih partija, uz asistenticiju Kosovske policije, Centralne izborne komisije i ostalih kosovskih institucija, prilikom koje je započeta krađa srpskih glasova u korist Rašića, Petrovića, Rade Trajković, Jablanovića i ostalih poslušnih Srba, u centru Prištine, izjavio je predsednik Srpske liste Goran Rakić

 

- Uz izgovor da koverte sa srpskim glasovima iz centralne Srbije imaju "čudan miris" albanski članovi komisije su naprasno počeli da se prenemažu kako su otrovani. U istoj prostoriji su se nalazili i srpski posmatrači koji nisu osetili nikakav miris niti imali bilo kakav zdravstveni problem. Uz primenu sile, i pored zahteva člana Srpske liste Stevana Veselinovića da ostane uz materijal, on i svi naši posmatrači su isterani, ne samo iz prostorije u kojoj se nalaze glasovi, već iz zgrade - rekao je Rakić i dodao da smo slične predstave mogli da vidimo u prošlosti kada su Srbi i Albanci disali isti vazduh i pili istu vodu, ali su samo Albanci bili “otrovani”.

- Pred očima hiljada međunarodnih predstavnika, posmatrača izbornog procesa iz SAD, EU, Nemačke, Britanije i ostalih u toku je krađa glasova srpskog naroda u cilju prekrajanja izborne volje, a sa namerom da se u parlament u Prištini silom, uz krađu i kršenje svih zakona, ubace podobni Srbi, poslušnici Prištine - poručio je Rakić.

U ime srpskog naroda sa Kosova i Metohije, kaže lider SL, želim da obavestim javnost da Srpska lista neće prihvatiti da bilo ko manipuliše glasovima i mimo volje građana instalira, Albancima, podobne Srbe, te zahtevamo od svih međunarodnih faktora da spreče ovu šovinističku farsu i krađu kojom Priština obesmišljava učešće Srba u ovom procesu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17