• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.10.2019

17:19

BEOGRAD JE DOVEO DO AMBISA, A SADA BI DA PRIČA O PROJEKTIMA KOJI POSPEŠUJU RAZVOJ! Handanović rasturio Đilasa!

Politika

BEOGRAD JE DOVEO DO AMBISA, A SADA BI DA PRIČA O PROJEKTIMA KOJI POSPEŠUJU RAZVOJ! Handanović rasturio Đilasa!

Podeli vest

Damir Handanović, član Glavnog odbora SNS, rekao je danas da je licemerno da o razvoju Beograda priča Dragan Đilas, čovek koji je zadužio građane

- Najmanje pozvana osoba da govori o bahatosti jeste Đilas, čovek koji je pretukao sugrađanina u Ralji jer se interesovao za vodovodnu mrežu u svom naselju, čovek koji je bio toliko drzak da je novinarima na pitanje odgovarao sa zini da ti kažem - rekao je Handanović.

On je dodao da je licemerno da lider Saveza za Srbiju priča o razvoju Beograda.

- Licemerno je da o razvoju Beograda i projektima koji se rade govori Dragan Đilas kome je najveći projekat bio da zaduži svakog građanina za 630 evra, Beograd dovede do ambisa i napravi dug od 1,2 milijarde evra, a sebi obezbedi milione - dodao je on.

 

 

Handanović se osvrnuo i na Đilasove "radove" dok je bio na funkcijama.

- Kao direktor Narodne kancelarije, kasnije ministar, pa gradonačelnik  radio je na štetu građana, a u korist sebe i svojih firmi. Zato danas Đilas ima 25 miliona evra u nekretninama, otuda 105 miliona evra dobiti Đilasu i 619 miliona njegovim firmama - zaključio je član Glavnog odbora SNS!

BONUS VIDEO: 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mile

pre 4 godine

Pa ako ćemo realno, i nije baš najgori. Most na Adi, rekonstrukcija BUlevara koji i danas izgleda sjajno, novi tramvaji...

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija