• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RTRS

13.10.2019

18:56 >> 19:01

SRBI U SAD SPREMAJU TUŽBU PROTIV KLINTONOVIH, upoznaće i Trampa sa zločinima Bila i Hilari?! SRBIN KOJI JE POSLAO AMERE NA MESEC stoji iza ove inicijative!

Politika

SRBI U SAD SPREMAJU TUŽBU PROTIV KLINTONOVIH, upoznaće i Trampa sa zločinima Bila i Hilari?! SRBIN KOJI JE POSLAO AMERE NA MESEC stoji iza ove inicijative!

Podeli vest

Srpski lobista u SAD Dejvid Vujić smatra da su članovi porodice Klinton krivi što su terorističke organizacije ovladale Kosovom i Metohijom, te da američkom predsedniku Donaldu Trampu treba ukazati na to

Vujić ističe da to može samo pomoći u političkom rešavanju ovog najvažnijeg nacionalnog pitanja.

- Zajednički imenitelj srpskih nesreća poslednjih decenija je porodica Klinton. Aktuelnog američkog predsednika Donalda Trampa na sve načine i iznova treba da podsjećamo na to, jer i sam ima velikih problema zbog njihove političke zaostavštine - rekao je Vujić.

On je naveo da su Klintonovi aktivno učestvovali u demonizovanju srpskog naroda, a njihova politika prema Srbima je rezultirala etničkim čišćenjem stotina hiljada Srba iz Krajine, BiH i sa Kosmeta.

- Podržavali su plaćenike Bin Ladena, zajedničkog neprijatelja Amerike i Srbije. Oni sada žive potpuno mirno u komforu, bez trunke kajanja. Ukazivanje Trampu da su Klintonovi krivi što su terorističke organizacije ovladale srpskom svetom zemljom Kosovom može nam samo pomoći u političkom rešavanju ovog za nas najvažnijeg nacionalnog pitanja - naveo je Vujić.

DAČIĆ ČESTITAO HANKDEU NOBELOVU NAGRADU ZA KNJIŽEVNOST: Imao je hrabrosti da iz drugog ugla piše o ratu u Jugoslaviji!

On je rekao da bi ozbiljan pokušaj srpske zajednice u SAD, u saradnji sa Srbijom, da se uloga porodice Klinton u stradanju Srba postavi pred američke sudove zadobila ozbiljnu pažnju Trampa.

- Takav jedan pravni proces u SAD, koji bi direktno povezao Klintonove i Kosovo, u perspektivi bi uticao na rješavanje krize oko srpske pokrajine - istakao je Vujić.

On je dodao da je administracija u Vašingtonu, delom i zaslugom srpskih uglednih ljudi, najzad prepoznala maligni uticaj albanskih lobista na Kapitolu.

- I državni sekretar Majk Pompeo nedavno je javno i oštro upozorio predsednika Kongresnog odbora za spoljne poslove Eliota Engela, da prestane da pritiska, zastrašuje i maltretira diplomatsko osoblje SAD kosovskim lobističkim pričama - dodaje Vujić.

On je istakao da Srbiju u Vašingtonu promoviše mala grupa volontera i profesionalaca, uz nekoliko bivših i aktivnih republikanaca iz Kongresa, koji zastupaju srpske interse, prije svega iz ličnog osećaja pravde i istine.

ŠIPTARI SE POMIRILI, SRBIJA IH OPET RASTURILA! Prištinu očekuje spektakularan poraz u MPO, EKSER U "MRTVAČKI SANDUK" ZABIĆE IM ANGOLA U IME BEOGRADA!

- Mana našeg naroda je što verujemo da je istina očigledna i da je kao takvu ne treba dokazivati. Moramo svakog dana insistirati na traženju "krivca" za svoju nesreću - rekao je Vujić, koji je bio jedan od sedmorice inženjera srpske nacionalnosti koji su učestvovali u misiji "Apolo", slanja čoveka na Mesec.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lazni Bot

pre 4 godine

Vucicu brani svoje prijatelje zato sto si pametan.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija