• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.10.2019

22:14

(VIDEO) POLICAJAC KOME JE ĐILAS PRETIO OTKAZOM: Tražio je moju smenu u momentu kad sam čekao drugo dete, rekao je, evo ti vizit karta, da znaš ko te je ostavio bez posla!

Politika

(VIDEO) POLICAJAC KOME JE ĐILAS PRETIO OTKAZOM: Tražio je moju smenu u momentu kad sam čekao drugo dete, rekao je, evo ti vizit karta, da znaš ko te je ostavio bez posla!

Podeli vest

Dejan Stević, policajac kojem je Dragan Đilas pretio otkazom samo zato što je radio svoj posao, objasnio je u emisiji "Hit tvit" na TV Pink kako je došlo do zaustavljanja i kako je nastao snimak

Voditeljka Verica Bradić pitala je Stevića kako je došlo do toga da on nije prepoznao Dragana Đilasa.

- Ja sam tada imao 25 godina, i bio sam dve i po godine u službi. Nas na akademiji uče vladavini prava i zakona, policijskoj etici. U ovoj konkretnoj situaciji ja sam uočio vozilo u prekršaju, koje se kretalo žutom trakom - počeo je priču Stević.

 

 

On je je nastavio da objašnjava situaciju, i to da je Đilas napravio još nekoliko prekršaja.

Foto: Printscreen

- Digao sam tablicu sa znakom "STOP", ali on se nije zaustavio. Pomerio sam se sa kolovoza, i vidim da gospodin nema nameru da stane. Nije video da imam motor, pa kada sam krenuo da stavljam kacigu, on je to uočio i napravio je još jedan prekršaj. Nebezbedno se vraćao u rikverc. Prišao sam vozilu i vidim da je ugledan čovek. Kada sam mu tražio isprave, dao mi je vizt kartu i vidim na engleskom piše Dragan Đilash, zato sam ga i nazvao Đilaš - rekao je on.

Kako kaže, video je da piše da je čovek direktor Narodne kancelarije predsednika Srbije, tada Borisa Tadića, i dodaje da je Đilas rekao "Evo ti ova kartica, da znaš ko te ostavio bez posla".

Đilas nije jedini!

Dejan Stević objasnio je kako je došlo do toga da on uz sebe ima diktafon da snima razgovor sa Draganom Đilasom.

- Godinu dana pre ovog slučaja sa Đilasom, moje kolege su imale slično iskustvo. Zaustavile su političkog funkcionera u to vreme, neću mu reći ime. Primetili su da je u alkoholisanom stanju, pa su hteli to da provere. Međutim, on je isto bahato krenuo da se ponaša i zahtevao je ekspertizu krvi i urina na VMA. Oni su pristali, Krenuli su ka bolnici, ali je on onda skrenuo kod sportskog centra i stao - prepričao je Stević.

Kako je rekao, on je u međuvremenu obavio telefonski poziv.

- Rekao im je kada su došli da je obavio telefosnki poziv i da će videti šta će im se dogoditi zbog toga što su ga zaustavili. Oni su prekinuli proces. Posle dva dana zvali su ih u stanicu. Epilog cele priče bio je to što su dobili premeštaj na 4 godine da čuvaju kućice u nekoj od policijskih stanica. U trenutku kada im je bilo uručeno rešenje, u stanici je bio i taj politički funkcioner koji im se smejao - završio je on i zaključio da od tog trenutka nosi diktafon uz sebe.

- Nakon intervencije, zvali su me da dođem u stanicu. Rekli su mi "Traže tvoju glavu. Znaš li ti koga si zaustavio?". Uplašio sam se u tom trenutku da ću ostati bez posla. Pretio mi je čovek otkazom, a moja žena nije imala posao, a čekali smo drugo dete - istakao je Stević.

Pogledajte emotivnu ispovest policajca kojem je Dragan Đilas pretio:

A evo kako je Đilas tada pretio Steviću. Poslušajte:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
NIKOLAKRAJINALONDON

pre 4 godine

''traze tvoju glavu' kako moze jedan nadredjeni policajac koji treba da stiti ovaj narod moze tako nesto da izovori, nekome tko je svoj posao obavljaju korektno.. p.s voditeljka jako neugodna stalno prekida sagovornika

Lala iz Kanade

pre 4 godine

Gospdine Đilas u Nemačkoj bi vas Policajac odmah na licu mesta uhapsio da ste mu rekli "ti" a ne još i ovo " izgubićeš posao".

jova

pre 4 godine

Ako zvanicna Srbija ne moze da resi problem sa ovim...onda je nesto trrulo u drzavi!

Maxmen

pre 4 godine

Svugde ima postenih i lopova i medju policijom i medju politicarima

Mr Radomir Scepanovic

pre 4 godine

И који су то политичари? Који су полицајци под утицајем политичара премештали ревносне полицајце на друга радна места?

englezii

pre 4 godine

Gospodine Vucicu i ostala gospodo koje smo izabrali mislim da je vec stvarno krajnje vrema da se toj grupi poput Djilasa i ostali stane u kraj i da osete moc i snagu drzave i zakona ! Tu ne izostaviti ni Trajkovicku !

Faksa

pre 4 godine

Tako je u policiji tako je i u Eps u,ako se zams erite direktoru,sefu,nemate kome da se zalite,oni imaju jake veze iza sebe,koliko samo ima slucajeva sikaniranja i maltretiranja radnika u Eps u ,niko nesme da prica,tako je i usvim drzavnim firmama pa i policiji

branko

pre 4 godine

Haha on ima pravo da vozi kud hoce ima dvoje dece u kolima usto ide jos na svadbu kako bi tek vozio da je bio predsednik .... zalosno trebao bi da se zavuce u misju rupu.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija