• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.10.2019

17:24

BOLJE PITAJTE ĐILASA ZAŠTO JE I KAKO GRAĐANE DOVEO NA RUB EGZISTENCIJE! SNS odgovorila na saopštenje DS: Očigledno je da oni smatraju da će više puta ponovljena laž postati istina!

Politika

BOLJE PITAJTE ĐILASA ZAŠTO JE I KAKO GRAĐANE DOVEO NA RUB EGZISTENCIJE! SNS odgovorila na saopštenje DS: Očigledno je da oni smatraju da će više puta ponovljena laž postati istina!

Podeli vest

Srpska napredna stranka reagovala je danas na saopštenje Demokratske stranke

Đilasova Demokratska stranka, koja je u svojim opštinskim odborima odlučivala ko će biti sudije i tužioci, očigledno i dalje ne zna šta znače nezavisni i samostalni državni organi, koji rade isključivo u skladu sa zakonima Republike Srbije.

Кao što su u vreme vlasti dirigovali tužiocima i sudijama, danas bi opet da im drže lekcije kako treba da rade. Ne u skladu sa zakonom, već u skladu sa procenom Demokratske stranke.

Jasno je iz, današnjeg saopštenja, da DS smatra i da će više puta ponovljena laž postati istina, zanemarujući činjenice koje ih demantuju.  

Umesto da pitaju Đilasa zašto je i kako građane doveo na rub egzistencije, zadužio Beograd i sve njegove građane za 1,2 milijarde evra, a sebi obezbedio 25 miliona evra u nekretninama i 105 miliona evra dobiti, oni nastavljaju da plasiraju neistine o ministru Stefanoviću i njegovoj porodici.

Istine radi, osumnjičeni radnik „Кrušika“, čija je majka smenjena sa mesta direktora ove firme, pet godina je, kako se sumnja, nezakonito prikupljao i iznosio iz fabrike dokumenta koja su nosila oznaku poverljivo, strogo poverljivo i vojna tajna - navodi se u saopštenju SNS! 

BONUS VIDEO: 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija