• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.10.2019

22:32

(VIDEO) ĐILAS JE BOLESTAN, OTIMA NOVAC ZA LEČENJE DETETA! Vesić: Nema više dileme, politika Dragana Đilasa je NACISTIČKA!

Politika

(VIDEO) ĐILAS JE BOLESTAN, OTIMA NOVAC ZA LEČENJE DETETA! Vesić: Nema više dileme, politika Dragana Đilasa je NACISTIČKA!

Podeli vest

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić imao je večeras promociju knjige o Beogradu, a prihod od prodaje dao je u humanitarne svrhe. Grupa Đilasovaca iskoristila je ovu promociju pa je krenula da pali knjige i pravi haos ispred mesta gde se promocija održala.Ovim povodom oglasio se Vesić na svom profilu na Fejsbuku:

- Ako su do večeras neki građani Srbije imali dilemu i nisu prihvatali to što smo politiku Dragana Đialasa nazivali nacističkom, imali su priliku da se večeras uvere da su oni iskreni i pravi naslednici nacista.

Spaljivanje knjiga kojim su Hitlerovi nacisti najavili spaljivanje Evrope bio je i ostao ideal svih nacističkih pokreta koji i danas postoje u svetu. Verovatno dodatno ohrabreni bezumnim činom paljenja srpske robe od strane Haradinajevih pristalica istomišljenici i podržavaoci te politike predvođeni Draganom Đilasom večeras su i građanima Beograda, Srbije i celog sveta sa ponosom pokazali pravo lice nacizma.

Dragan Đilas je večeras u Beogradu po ugledu na Adolfa Hitlera spaljivao moju knjigu i pokušao da spreči njenu promociju. Šta je to nego nacizam?

Кnjiga koju je Đilas spaljivao je večeras prodavana za lečenje šestogodišnjeg deteta. Кoliko neko mora da bude bolestan, kao što je Dragan Đilas, da otima novac za lečenje deteta.

Na kraju, razumem frustraciju polupismenog Đilasa jer sam ja napisao knjigu, a on to nije bio u stanju. A mogao bi da počne recimo sa knjigom u kome bi objasnio kako je dok je bio na vlasti imao promet na svojim firmama od 619 miliona evra. Da makar preko knjige prizna kako je krao - napisao je Vesić.

BONUS VIDEO: 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija