• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

15.10.2019

14:10 >> 15:39

(VIDEO) TAKSISTI PREKIDAJU PROTEST POSLE SASTANKA S VUČIĆEM! Konačno kraj kolapsa u Beogradu!

Politika

(VIDEO) TAKSISTI PREKIDAJU PROTEST POSLE SASTANKA S VUČIĆEM! Konačno kraj kolapsa u Beogradu!

Podeli vest

Predstavnici taksi udruženja, koja već treću nedelju protestuju u Beogradu, došli su u zgradu Predsedništva, gde će razgovarati sa predsednikom Aleksandrom Vučićem

15.45 - Predstavnici taksista saopštili su da su odlučili da prekinu protest, nakon razgovora sa predsednikom Aleksandrom Vučićem.

Jedan od predstavnika taksista Aleksandar Bijelić rekao je novinarima da su na sastanku konstatovani problemi i da je dogovoreno da će država, kako kaže, striktno primenjivati zakonske propise kada je u pitanju nelegalni prevoz putnika.

15.25 - Taksisti koji danima blokiraju saobraćaj u Beogradu odlučili su, nakon sastanka sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, da prekinu štrajk

Razgovori u Predsedništvu Srbije su, kako saznajemo, bili teški i trajali su gotovo dva sata.

14.39 - Očekuje se da se nakon sastanka sa taksistima predsednik Vučić obrati javnosti

14.30 - Počeo sastanak predstavnika taksi udruženja sa predsednikom Vučićem.

Vučić je ranije pozvao na stišavanje strasti i ukazao da ozbiljna država ne reaguje pod pritiskom, te da se mora naći rešenje za ovu situaciju.

Taksisti su, inače, i za danas najavili protest i blokadu glavnih saobraćajnica između 14.00 i 17.00 sati.

Uskoro opširnije na informer.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bogoljub

pre 4 godine

E sad lepo drzavo ko ne plati porez zabrana obavljanja delatnosti pa ce se broj taksista prepoloviti Divljim prevoznicima oduzeti vozilo i kazniti

zoki

pre 4 godine

Taxisti hoce MONOPOL da bi mogli da gule musterije kako su i do sada radili . Ja sam protiv MONOPOLA . Nemoze da se bahate i ceo zivot rade sta hoce kao mafija . Dokle bre ???

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija