• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.10.2019

16:14

MARKOVIĆ O NAPADIMA NA STEFANOVIĆA: Hajka koja se vodi je još jedan pokušaj slabljenja pozicije Srbije

Politika

MARKOVIĆ O NAPADIMA NA STEFANOVIĆA: Hajka koja se vodi je još jedan pokušaj slabljenja pozicije Srbije

Podeli vest

Aleksandar Marković, sekretar Gradskog odbora Beograd naveo je u pisanoj izjavi da brutalna hajka koja se vodi protiv Nebojše Stefanovića i njegove porodice, predstavlja još jedan je pokušaj slabljenja pozicije Republike Srbije u odbrani nacionalnih interesa i sprečavanju takozvanog Kosova da postane član Interpola.

U momentu kada ministar Stefanović predvodi našu delegaciju u Čileu i ulaže ogromne napore da se spreči ulazak takozvanog Kosova u Interpol, pojedinci iz Saveza za Srbiju vode najgnusniju kampanju plasiranjem laži, koje očigledno imaju za cilj samo da odmognu našoj zemlju u ovoj borbi.

Sramno je da Đilasu i njegovim poltronima interes Srbije i naših građana nije važan, već svesno ponavljaju laži, kao pokvarena ploča, iako su ih činjenice i nadležne institucije demantovale više puta.

Sa druge strane možda i nije iznenađenje što oni koji su Srbiju doveli u katastrofalan položaj po pitanju južne srpske pokrajine, sada pokušavaju da je dokusure i pomognu da takozvano Kosovo postane i član Interpola.

Ipak je reč o ljudima koji su uvodili granice između Srba i Ssrba, koji su samoinicijativno pitanje Kosova i Metohije izbacili iz okrilja UN, a koji danas nastavljaju da brinu samo o sopstvenom interesu, svojim džepovima, ali i kako da borbu srpske delegacije da u Interpolu sabotiraju lažima.

 

(VIDEO) VELIKA POBEDA SRBIJE I MEĐUNARODNOG PRAVA! Stefanović: Zahvaljujući ogromnom radu delegacije Srbije Priština odustala od Interpola!



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija