• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.10.2019

17:16

JOVIČIĆ: Napadi na Stefanovića podrivaju direktno Ustavni poredak Srbije

Politika

JOVIČIĆ: Napadi na Stefanovića podrivaju direktno Ustavni poredak Srbije

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, koji se ovih dana lavovski bori ne bi li sprečio prijem lažne države Kosovo u Svetsku policijsku organizaciju, zaslužuje bezrezervnu podršku svih poštenih građana Srbije, i želim ovom prilikom da istaknem, da istu i ima smatra Aleksandar Jovičić, član Predsedništva Srpske napredne stranke

Svi mi, članovi i simpatizeri Srpske napredne stranke, ali i ogromna većina građana čije je političko opredeljenje ljubav prema Srbiji, zgroženi smo podlim i kukavičkim napadima na porodicu ministra Stefanovića, i to baš u trenutku kada je on na Generalnoj skupštini Interpola i zajedno sa svojim timom čini sve da spreči šiptarske lobiste da Kosovo, oazu organizovanog kriminala na Balkanu, uvedu u Interpol, naveo je Jovičić.

Prma njegovim rečima sramno je fabrikovanje lažnih optužbi na račun članova porodice, a samo sa jednim ciljem - da se ministar Stefanović dezorjentiše u borbi protiv ulaska Kosova u Interpol.

Ovo više nisu napadi zarad jeftinih političkih poena, ovo je mnogo gore jer se podriva direktno Ustavni poredak Srbije i teži se destabilizaciji politike predsednika Vučića za iznalaženje rešenja za srpski narod na Kosovu. Pozivam nadležne institucije da ispitaju pozadinu napada na porodicu ministra Stefanovića, jer nije slučajno da se to događa baš sada.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija