• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.10.2019

20:10

VULIN: Velika pobeda Srbije, čestitke Stefanoviću!

Politika

VULIN: Velika pobeda Srbije, čestitke Stefanoviću!

Podeli vest

Sprečavanje tzv. Kosova da postane član Interpola je velika pobeda Srbije, ocenio je ministar odbrane Aleksandar Vulin i dodao da ministar Nebojša Stefanović i njegov tim zaslužuju i čestitke i zahvalnost za ogroman trud i veliku pobedu

Vulin je u saopštenju za medije nakon povlačenja kandidature Kosova za članstvo u Interpolu naveo i da je Stefanović dokazao da je uporan i uspešan borac i da Srbija ima razloga da bude ponosna.

- Nakon ove pobede postaje jasnije zašto se baš sada u medijima vodi hajka na ministra Stefanovića i njegovu porodicu. Pobeda u Čileu je takođe i još jedna potvrda da je predsednik Vučić svojom doslednom politikom Srbiju učinio uglednom i poštovanom - naveo je Vulin.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija