• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic.rs

16.10.2019

20:42

OLIVERA JOVIĆEVIĆ BRUTALNO ODGOVORILA SERGEJU! Posle ovoga zapamtiće je I TO DOBRO! NIJE MU OSTALA DUŽNA!

Politika

OLIVERA JOVIĆEVIĆ BRUTALNO ODGOVORILA SERGEJU! Posle ovoga zapamtiće je I TO DOBRO! NIJE MU OSTALA DUŽNA!

Podeli vest

Zbog tvita koji je Trifunović javno postavio na svom tviter profilu reagovalo je Udruženje novinara Srbije (UNS), Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS), kao i pojedine političke ličnosti

Nakon sinoćne političke emisije RTS-a "Upitnik" lider Pokreta slobodnih građana (PSG), Sergej Trifunović zabeležio je još jedan ozbiljan ispad na društvenim mrežama, kada je rad autorke emisije Olivere Jovićević uporedio sa radom prostitutke, što su NUNS i UNS osudili.

Sinoćnu emisiju "Upitnik" u kojoj su bili gosti Vladimir Orlić (SNS), Žarko Obradović (SPS) Marinika Tepić (SzS) i Đorđe Vukadinović (samostalni poslanik) obeležili su žestoki sukobi predstavnika vlasti i opozicije što je izazvalo je brojne reakcije na društvenim mrežama. Neki su kritikovali predstavnike vlasti i njihove nastupe u emisije, neki predstavnike opozicije, dok je jedna grupa tviteraša zamerela voditeljki ove emisije što stalna prekidanja, upadanja u reč i nadglašavanja svojih gostiju nije uspela da drži pod kontrolom.

Trifunović je, međutim, otišao korak dalje.

- Emisija koju vodi Olivera Jovićević, postoji isključivo da Olivera Jovićević ne bi radila za 150 eura na sat, na poziv. Ali i to će se promeniti. Pored legalizacije marihuane, PSG će se boriti za legalizaciju prostitucije i onda će mnoge redakcije biti ostavljene novinarima - napisao je on na svom Tviter profilu.

Foto: printscreen RTS

Olivera Jovićević u izjavi međutim, navodi da su u susret izborima, moguće još veće tenzije i eskalacija nasilja u javnom prostoru.

- To pokazuju i reakcije nakon emisije - izjava Sergeja Trifunovića u kojoj najavljuje šta će mi se dogoditi ukoliko on dođe na vlast. Nisam ranije obraćala pažnju na uvrede koje je na moj račun iznosio loš glumac, sa još lošijom dikcijom. Međutim, pošto je danas u pitanju politički lider sa podrškom jednog dela građana, zbog javnosti, zbog moje porodice i ličnog integrieteta, Trifunović će svoje beskrupulozne uvrede morati da objasni na sudu - rekla je ona.

Nemam, dodala je, više nikakav komentar jer Trifunovića lično ne poznajem.

- Ko ne zna o kakvoj pojavi je reč neka pročita šta je o nekadašnjem kolegi sa Akademije, a sada političaru koji širi mržnju kad god stigne, napisala Biljana Srbljanović. Ili Vesna Pesić - rekla je Jovićević.

BONUS VIDEO: 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vuki

pre 4 godine

Ma dal je moguće da je i NUNS reagovao ??? Bojim se da će ovih dana sneg da padne ...

Teodor

pre 4 godine

Je l' to ona "voštana Olja", ili kako ste je već nazivali? Šta, sad se zove Olivera Jovićević? Koja ste vi nemoralna gamad, tztztz...

zozon

pre 4 godine

Grozno je što je Sergej Trifunović napisao, ali Olivera bi trebala da razmisli da li i dalje vodi emisiju posle diletantskog vođenja poslednjih nekoliko emisija

Boki

pre 4 godine

Dá nebude zabune ja sam simpatizer SNS-a ali ovakvo govedo kao što je ovaj Obradović nisam video,ovakvim ponašanjem samo šteti stranci i oduzima im glasove.A ni ova Olivera nije za taj posao koji radi.

Janko

pre 4 godine

Bujketova žuta kurvetina, sad je branite, a? svinjska sns hunto, svi ćete u zatvor jednog dana...

Posmatrac

pre 4 godine

Od Sergeja Trivunovica se moze ocekivati da poput Kije pocne u zoru upadati po kucama onih koji su mu okrenuli ledja. On i njegov brat nikako da osveste da sve ono sto tvrde da im se desava i nudi je rezultat projekcije njihovih misli i energije kojom zrace. Kako zracis tako i privlacis.

Vitez Kojo

pre 4 godine

Ako je ovo novinar onda sam ja marsovac. Ona nema svoje JA.Prebledela ko smrt uplasena ,totalno pogubljena i kako rece M,Tepic napravila je cirkuz od emisije,dozvolivsi ovom megafonu Orlicu da upada svakog trena u razgovor bez opomene.Eto je taj RTS "javni"{ napredni} servis.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija