• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.10.2019

11:58

BOŠKIĆ JUNAČINA PRETIO ŠAMARIMA VUČIĆU! Pljušte reakcije: Obradović je fašističko đubre, bolesnik koji je dobio napad hrabrosti, boli ga sopstveni rejting pa skuplja JEFTINE POENE...

Politika

BOŠKIĆ JUNAČINA PRETIO ŠAMARIMA VUČIĆU! Pljušte reakcije: Obradović je fašističko đubre, bolesnik koji je dobio napad hrabrosti, boli ga sopstveni rejting pa skuplja JEFTINE POENE...

Podeli vest

Nakon gostovanja predsednika Srbije na TV Pink u kojem je izneo stav da je Kosovo deo Srbije, ali da na Kosovu "nije sve naše, ali nije ni sve njihovo", oglasio se lider pokreta Dveri Boško Obradović i javno zapretio Vučiću da će dobiti šamar od njega

Na ovaj komentar reagovali su visoki funkcioneri Srpske napredne stranke rasturivši Obradovićeve komentare činjenicama, pa je tako propao Boškov pokušaj da izvrne reči predsednika.

Među prvima se oglasio gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević koji je lideru Dveri odgovorio rejtingom SNS.

Foto: printscreen Twitter

Potom se oglasila i poslanica Sandra Božić koja kaže da Obradoviću neće pomoći ni svi Tačijevi plaćenici kada se susretne sa njom.

Foto: printscreen Twitter

Aleksandar Marković iz SNS kaže da je iznenađen Boškovim napadom hrabrosti...

Foto: printscreen Twitter

A Milenko Jovanov da je Boško ranije bežao od Šešelja, a da se sad odjednom okuražio...

Foto: printscreen Twitter

Ni Vladimir Orlić nije mogao da oćuti na ovako sramne pretnje predsedniku Srbije.

Foto: printscreen Twitter

Direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić kaže da se šamaranje, kao što je to bio slučaj sa novinarkama Pinka, više neće ponoviti.

Foto: printscreen Twitter

I poznati kompozitor Damir Handanović oglasio se ovim povodom.

Foto: printscreen Twitter

Na poslednju pretnju koju je Boško Obradović uputio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću reagovao je šef odborničke grupe Srpske napredne stranke u Skupštini grada Beograda Aleksandar Mirković, koji je istakao da Obradović ne želi da prepusti ulogu prvog fašiste Bastaću, pa je i on obećao šamar

- Od čoveka koji se fizički obračunavao samo sa ženama, čuti ovako nešto pored žaljenja izaziva gađenje. Кada nemaš argument ti posegni za nasiljem, i to je osnovna politika Đilasa, Jeremića i Obradovića - poručio je Mirković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljubiša

pre 4 godine

Boškić-Bokice,molim te,kad budu izbori probaj da mi staneš na put ka biračkom mestu,ali kad te molim...a,zašto te zovu ''Boki 1 Cvetak Zanovetak?

Branislav

pre 4 godine

U .udale mozak mali, nema možda, nema dali, boškić imaš mozak mali!!!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija