• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.10.2019

18:31

POBESNELE HORDE SAVEZA ZA SRBIJU KREĆU SE ZEMLJOM I PRETE ŠAMARANJEM! Mirković upropastio opoziciju: Šta god da rade, i čime god da se služe NEĆE USPETI!

Politika

POBESNELE HORDE SAVEZA ZA SRBIJU KREĆU SE ZEMLJOM I PRETE ŠAMARANJEM! Mirković upropastio opoziciju: Šta god da rade, i čime god da se služe NEĆE USPETI!

Podeli vest

Đilasov i Jeremićev Savez za nasilje u poslednje vreme sve ogoljenije pokazuje svoju agresiju, histeriju, fašističke metode i želju za ponovnim uspostavljanjem svoje despotije u Srbiji, rekao je danas šef odborničke grupe SNS-a u Skupštini grada Beograda, Aleksandar Mirković

- Pobesnele horde ovog Saveza, besne jer nemaju nikakvu podršku u narodu, trenutno se kreću po Srbiji i odlučuju ko treba da bude išamaran, prete ljudima gubitkom posla i poručuju „nećete pobeći“ i „nemamo više šta da izgubimo“.

Očajno uporni u plasiranju svoje umobolne izmišljotine da Srbija snadbeva oružjem teroriste i insistiranju da je špijuniranje srpskih fabrika zapravo herojski čin i danas su nastavili sa svojom
kampanjom laži protiv ministra Nebojše Stefanovića. To što su ih činjenice i nadležne institucije demantovale više puta, ovoj razularenoj bratiji nije bitno.

Tako i danas Jeremićev pajac Miroslav Aleksić drži lekcije tužiocima i šalje im naredbe koga treba da puste iz pritvora, ko je kriv, ko je heroj, dok Đilasova tviterašica zvana Boško Obradović sastavlja spiskove tužilaca i sudija i poručuje im nećete pobeći.

Na sve to Đilasov Savez za nasilje ni ne krije da serijom laži pokušava da upropasti i srpske fabrike i naruši ugled Srbije, samo ne bi li im se ministar policije Stefanović sklonio sa puta i pustio da bez podrške građana Srbije dođu ponovo na vlast i nastave da pustoše Srbiju i pljačkaju njene građane.

Tada bi naravno bratija iz Saveza ponovo birala i sudije i tužioce u Srbiji u svojim opštinskim odborima, kao i dok su bili na vlasti, i niko ponovo ne bi smeo ni da zucne o njihovom kriminalu i brutalnoj rasprodaji Srbije.

Tada Đilas ne bi morao ni da objasni zašto je lagao da je iz Češke došao kao milioner u Srbiju i ušao u politiku 2004., kada su mu zapravo sve firme u Češkoj zaradile 74.000 evra. Кako je od 74.000 došao do 25 miliona evra koliko je sam prijavio da poseduje u nekretninama i 105 miliona evra profita dok je bio na vlasti u Srbiji. A Vuk Jeremić bi mogao da nastavi da „j..e. majku Srbiji“ kako to voli da kaže sa svojim raznoraznim belosvetskim hohštaplerima.

Šta god da rade i koliko god se trudili da lažima umanje uspehe i rezultate Aleksandra Vučića i Nebojše Stefanovića u tome neće uspeti jer građani više veruju svojim očima nego ispraznim pričama propalih političara i njihovih poltrona. 

BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17