• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/rts.rs

23.10.2019

13:45

(URNEBESNI VIDEO) OVI SU SVE LUĐI I LUĐI! Šiptari u kombinezonima i zaštitnim maskama broje glasove iz centralne Srbije!

Politika

(URNEBESNI VIDEO) OVI SU SVE LUĐI I LUĐI! Šiptari u kombinezonima i zaštitnim maskama broje glasove iz centralne Srbije!

Podeli vest

Centralna izborna komisija u Prištini počela je verifikaciju glasačkih listića pristiglih iz centralne Srbije, potvrđeno je RTS-u u toj izbornoj komisiji

 

Kako javlja rts.rs, osoblje uključeno u taj proces, zbog predostrožnosti, ima na sebi bele zaštitne kombinezone, mada nema prijava na alergiju kao pre desetak dana.

Prostorija u kojoj je oko 3.700 glasova iz centralne Srbije otvorena je u sredu u 9:30, a u njoj su predstavnici CIK-a i forenzičari.

Pre 10 dana obrada glasova iz centralne Srbije je prekinuta zbog prijave nekih od verifikatora da imaju simptome alergije i svraba.

Njih dvanaestoro je zbog sumnje da mogu da budu zatrovani zatražilo pomoć u Kliničkom centru u Prištini.

Analizom je utvrđeno da nisu zatrovani, te su nedavno otpušteni iz bolnice.

Uzorci koverata sa glasovima pristiglim iz centralne Srbije poslati su na analizu u inostranstvo.

Nema potvrde da li su rezultati analize gotovi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marija

pre 4 godine

To je ono kad se parodija od države igra izbora. Prevazišli su i malog Pericu

djajdar

pre 4 godine

HOLLYWOOD ....Za glumu im treba dati Oskar...Glume oni celog zivota ali postaju providni!Pazi...ali kod puno to i prolazi...neki su ih procitali,a neko se pravi da im veruje,a usvtari im ne veruje ali tako im pase zato sto milioni uzimaju od njih da bi se pravili lude itd itd...

Dimitrije

pre 4 godine

Kad je neko glup i neobrazovan pa mu serviraju kako da napravi predstavu. Ovi kombinezoni i maske služe za zaštitu od prašine i piljevine a mi malo stariji se sećamo šta su oni radili u ona srećna vremena šezdesetih godina, testera na rame pa kroz Srbiju. E da su i tad imali ove papirne kombinezone

olja

pre 4 godine

Ova predstava sada ima neku pozadinu. U narednim danima videćemo i koju !!!

zoran

pre 4 godine

Kada seku šume i kradu drvo u Srbiji, onda im ne treba zaštita od otrova? A policije nigde ni od korova da ih hapsi i naplaćuje kaznu za krađu.

Ivica

pre 4 godine

Amerikanci su to lepo režirali ali su glumci zatajili , svejedno proći će im opet

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija