• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

23.10.2019

17:52

DA, UBIJAO SAM SRBE I SVI TO ZNAJU, ZNA I SPECIJALNI SUD! Haradinaj BEZ TRUNKE KAJANJA o OVK odredima smrti!

Politika

DA, UBIJAO SAM SRBE I SVI TO ZNAJU, ZNA I SPECIJALNI SUD! Haradinaj BEZ TRUNKE KAJANJA o OVK odredima smrti!

Podeli vest

Nasim Haradinaj, potpredsednik Udruženja veterana OVK i brat od strica bivšeg kosovskog premijera Ramša Haradinaja veruje da će Aljbin Kurti dolaskom na mesto kosovskog premijera snažno podržati raspuštanje tog suda

Nasim, koji se otvoreno hvali da je tokom sukoba na KiM ubijao Srbe i kaže da to zna i Specijalni sud, rekao je danas da neće organizovati proteste upozorenja zbog najavljenih hapšenja bivših pripadnika tzv. OVK, jer to treba da rade oni koji su dozvolili formiranje tog suda.

- Vojnik nema drugu dužnost, osim da bude ubijen ili da ubije - rekao je Nasim Haradinaj, prenela je prištinska Bota sot.

IGRA SE VATROM! Ðurić: Kurti je bezbednosna pretnja stabilnosti u regionu!



- Mi smo borci i radimo šta nam se kaže. Da, ubijao sam Srbe, ubijao sam ih.... i Specijalni sud zna da sam ubijao srpske vojnike - ponovio je Nasim Haradinaj.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Perica

pre 4 godine

Ma nisi ti ni vojnik ni nikakav borac.Ti si običan kriminalac i terorista i tebe je trebalo po kratkom postupku ubiti bez griže savesti.

Čarapan

pre 4 godine

A šta su radila braća Bitići , e oni se nisu izvukli a ti jesi.

Realno

pre 4 godine

Ovaj debil sebe naziva vojnikom, necuveno uporediti teroristu i sumskog akrepa sa vojnikom je van svake pameti.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija