• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.10.2019

12:13

PUTINE BRATE, OSTAVI NAM "S-400"! Moćni raketni sistem u Srbiji bio bi garant mira i stabilnosti na Balkanu!

Politika

PUTINE BRATE, OSTAVI NAM "S-400"! Moćni raketni sistem u Srbiji bio bi garant mira i stabilnosti na Balkanu!

Podeli vest

Ruska vojska dopremila je jutros na aerodrom Batajnica raketne sisteme "S-400" i "Pancir S" koji će učestvovati na Zajedničkoj taktičkoj vežbi sa bojnim gađanjem raketnih jedinica PVO Vojske Srbije i Vazdušno-kosmičkih snaga Ruske Federacije "Slovenski štit 2019" na teritoriji Republike Srbije. Kako Informer ekskluzvno saznaje sistem "Pancir S" ostaće trajno u Srbiji kao sastavni deo naoružanja Vojske Srbije, a redakcija našeg lista moli predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina da nam ostavi i "S-400"!


Da li će predsednik Putin pozitivno odgovoriti na našu molbu ne znamo, ali verujemo da je to želja velike većine građana Srbije.

Moćni raketni sistem "S-400" Srbiji ne treba da bismo sa nekim, ne daj Bože, ratovali, već upravo suprotno, kao najveći garant mira i stabilnosti u ovom delu Evrope.

Jer, kada bi Srbija posedovala "S-400" teško da bi nekome i u najluđim snovima palo na pamet da pomisli da napadne Srbiju.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
SS

pre 4 godine

Kad završe miting,probušite im gume da ostanu na krpljenu,a Putin kao zaboravi zbog brige za Sirijom.

Nislija

pre 4 godine

Tako je , to zeli cela Srbija.Da platimo taj sistem koliko kosta da kosta ,ali barim da imamo sigurnu buducnost za nas i nasu decu.Ipak je to mala cena nase sigurnosti da nam se ne ponovi 99 -ta. Jer sada je dozvoljen prelet tog sistema i pitanje da li ce se to dozvoliti ponovo.

ziki

pre 4 godine

Odluka Putina da nam posle zajednicke vezbe ostavi RS S-400 bila bi znacajna odluka cime bi Putin, pored ostalog, pokazao koliku brigu posvecuje srpskom narodu i njegovoj bezbednosti koja je sada ugrozena. NADAM SE DA CE PUTINOVA ODLUKA BITI POZITIVNA a to mu Srpska drzava i njen narod nikada nece zaboraviti i dostojno ce se oduziti.

Predrag

pre 4 godine

Bilo bi dobro da ih mrzi da ga pakuju pa da im mi spakujemo lovu kolko kosta da kosta pa nek su svi zadovoljni a narocito Amerikanci.

Bender

pre 4 godine

NATO je na kolektivnom odmoru dok je S 400 u Srbiji.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija