• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

27.10.2019

10:06

SNS NA ČELU BUNE PROTIV ONIH KOJI SU RAZORILI NAŠU ZEMLJU! Marko Ðurić: Naprednjaci za 11 godina napravili preokret u Srbiji! (VIDEO)

Politika

SNS NA ČELU BUNE PROTIV ONIH KOJI SU RAZORILI NAŠU ZEMLJU! Marko Ðurić: Naprednjaci za 11 godina napravili preokret u Srbiji! (VIDEO)

Podeli vest

Srpska napredna stranka danas obeležava 11 godina od osnivanja, a potpredsednik Glavnog odbora te stranke Marko Ðurić kaže da je SNS za 11 godina prerasla u pravi pokret narodne bune protiv onih koji su zemlju razorili prethodnih decenija

 

- Bune protiv onih koji su do 2012. godine ugasili 4.000 fabrika u Srbiji, doveli do jednostranog proglašenja nezavisnosti Kosova, odnosno nisu reagovali na to na adekvatan način, nisu učinili sve što je trebalo da bi se to sprečilo... bune protiv onih koji su institucije ove zemlje tajkunizovali - rekao je Ðurić gostujući na Pinku.

On je istakao da je SNS za 11 godina postojanja uspela da zaustavi te procese razaranja Srbije i istakao da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić pokrenuo ciklus reformi koji je rezultatirao oporavkom ekonomije, smanjenjem stope nezaposlenosti, zustavljanjem pada bruto društvenog proizvoda.

Ðurić je naveo da još puno toga ima da se uradi i ispravi i istakao da će SNS sasvim sigurno puno toga u budućnosti menjati i, zajedno sa građanima, praviti planove kako da Srbija još brže i bolje ide napred.

- Ako želimo da zaista budemo uspešno društvo, da budemo konkurentni u odnosu na zapadnoevropske i druge bogate države koje odvlače stanovništvo iz ovog regiona, moraćemo još brže da se menjamo i efikasnije i energičnije da radimo - dodao je Ðurić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Izbeglica iz Srbije

pre 4 godine

Znam da nećete objaviti jer nema cenzure. Aloooooo otporašu,narod odlazi trbuhom za hlebom i zato što rade ko m....ci od jutra do sutra za jadni minimalac. U Srbiji je dobro vama političarima i kojekakvim drugim "javnim" ličnostima a teško običnom narodu sa vama. Hvalite se prosečnom platom bolje se hvalite minimalcem jer zbog njega narod odlazi. Sit vas je narod vas politički probisveta koji nikad ništa u životu niste radili a živite kao bubrezi u loju.

Saradžogla

pre 4 godine

Последњи београдси избори! ... Од 1,6 милиона глача ми из СНС смо једва добили 366 хиљада ШТО НИЈЕ НИ 25%!На тако лош резултат првенствено су утицале десетак Вучићеве лажи.Незаконито умањење пензија где су паре на поклон отишле Звезди и Партизану ће СНС ојадит на следећим изборима!НЕПОТРЕБНО ПОКЛАЊАЊЕ 50 милиона евра преко Дрине РС допринело је да срби староседеоци крећу у жестоке свађе са придошлим србима из Босне.На бањичкој пијаци присуствовао сам таквој свађи.

NEBOJŠA

pre 4 godine

TAČNO DA STE SPASILI ZEMLJU OD ''ŽUTIH MRAVA'',al je tačno i da ste na najboljem putu da ih prevaziđete.i nezaboravite kako ste nastali(KRAĐOM POTPISANIH OSTAVKI RADIKALA) TQAKO ĆE TE I ZAVRĐITI.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17