• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

27.10.2019

12:59

VUČEVIĆ POVODOM 11. ROĐENDANA SNS: U Spensu ćemo pokazati sve što je stranka radila boreći se za pristojnu, bolju i snažniju Srbiju! (VIDEO)

Politika

VUČEVIĆ POVODOM 11. ROĐENDANA SNS: U Spensu ćemo pokazati sve što je stranka radila boreći se za pristojnu, bolju i snažniju Srbiju! (VIDEO)

Podeli vest

Danas će naša stranka obeležiti Slavu po opštinskim i gradskim odborima, ali centralna manifestacija posvećena 11. godišnjici stranke, održaće se u Spensu sa početkom u 18 časova, rekao je gradonačelnik Novog Sada i potpredsednik SNS Miloš Vučević


- To neće biti klasičan miting, već će biti i retrospektiva svega onoga što je stranka radila, za prethodnih 11 godina boreći se za pristojnu i bolju Srbiju i snažniju zemlju, ali i najava šta ćemo to sve kandidovati kao ključne teme za dalji razvoj Srbije. Predsednik Vučić će izneti kakva je vizija daljeg razvoja, ne samo stranke, već i države i sa čime će stranka izaći na predstojeće izbore pred svoje građane – kaže Vučević za Pink. 

Govoreći o agresivnom ponašanju jednog dela opozicije, Vučević kaže da ima raznih poruka i komentara, ali, kako smatra, ako hoćete da radite i donosite odluke, "mislim da ne možete da se vladate njihovim ludačkim stavovima". 

- To jeste jedna politička manjina koja je veoma agresivna i oni iz svoje frustriranosti su spremni da još svoje postupke radikalizuju. Mislim da oni ne umeju da izađu sad iz tog kruga koji su sami začarali. Oni bi sve dali i platili da izađu iz svega toga - smatra Vučević. 

On je konstatovao da svakim novim incidentom oni gube kvanitet glasova koji su imali i misle da tim radikalnim metodama pokazuju da se oni ne plaše Vučića ili SNS-a. 

- Narod prezire nasilje i poruke mržnje. Kada neko kaže da će neko da pliva Dunavom i Savom to za srpski narod je asocijacija za Drugi svetski rat. To su prvi sinonimi - kaže on i podseća da je Hitler 1933. godine u Minhenu spaljivao knjige. 

- Vesić je napisao knjigu, odnosno to je zbirka njegovih kolumni, nemate pravo da mu spaljujete knjigu. To je kraj svih krajeva, da ne smete da organizujete promociju knjige - naglašava on. 

-Opozicija kaže da vlast neće da priča sa njima, a mi ih pozivamo vas na okrugle stolove, u Skupštinu, vi nećete da dođete, vi spaljujete knjige, pretite i očekujete da postoji dijalog - naglašava potpredsednik SNS-a.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija