• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.10.2019

18:45

LILIPUTANCU IZDAJNIČKI, TI NE BI POBEDIO NI PENZIONERE U DOMINAMA! Lukas RAZOBLIČIO Jeremića: Idi pljuni Sergeja! Sećaš li se, kulovu, kad si hteo da mi se javiš u avionu...

Politika

LILIPUTANCU IZDAJNIČKI, TI NE BI POBEDIO NI PENZIONERE U DOMINAMA! Lukas RAZOBLIČIO Jeremića: Idi pljuni Sergeja! Sećaš li se, kulovu, kad si hteo da mi se javiš u avionu...

Podeli vest

Nakon što je lider Narodne stranke Vuk Jeremić isprozivao folk pevača Acu Lukasa, usledio je brutalan odgovor

- Vuče (zecu) Jeremiću, kako da shvatimo ovu tvoju "demokratsku pretnju", gde kažeš nekome, (meni), nekome ko ne misli isto kao ti, nekome ko podržava ljude koji vole svoju zemlju i rade za svoju zemlju, nekome ko takođe voli svoju zemlju, da će taj goreti u paklu? Pa ako si utripovao da si nekakav Tarabić ili Nostradamus i slično, to bi i mogao da akceptiram, kao ti proričeš sudbinu, a znamo koliko si, tj. nisi normalan, mislim da bi to bilo legitimno! Ali za F odeljenje! Ali, ako ovo shvatimo kao određenu pretnju da po eventualnom tvom dolasku na vlast, što je, naravno, i ti to znaš, nemoguće, ali ajde, ako tako shvatimo, to znači da bi ti kao vlast sve one koji nisu politički i bilo kako na tvojoj strani, ti spalio na nekakvoj lomači i slao u pakao? Sva sreća, pa je tvoj dolazak na vlast toliko nemoguć da ne bi mogla ni kvota u kladionici da se odredi - samo je deo objave Lukasa.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A na šta ti podsećaš? Neodoljivo sigurno ne podsećaš ni na šta! Ali zato ću ja tebe da podsetim da, kada vređaš ovako bezočno, onda dobro paziš šta pišeš! Dakle, kako te nije sramota da ti nekoga nazivaš delikventom, lopužo jedna, belosvetski korumpirani prevarantu i izdajice svoga naroda! Protuvo kakvu srpski narod nije imao od pamtiveka! Ti nekoga nazivaš delinkventom?A o drogi? Ti nekoga nazivaš i karakterišeš da je drogiran? A ti koristiš drogu od koje, kad je uzmeš, nisi drogiran? Ja sam davno bio hrabar, pa sam priznao, a ti nemaš muda da priznaš, pa onda misliš da smo mi svi ludi, pa ćeš prozivkom sebe prikriti? Narkomančino, ajde da čujemo kako se častite kada "vodite ljubav" ti i tvoj školski drug i prisećate se školskih dana onih lepih devedesetih! Ne obmanjuj narod i kaži zašto si ovde, kaži koji je tvoj zadatak, kaži koliko si plaćen miliona da bi organizovao jedan od pet miliona! Majmune, iskrivljena cvikovana spodobo, na svaku tvoju uvredu od mene dobijaš deset! Pi*kice, devojčice, dođi i stani ispred mene, pa me vređaj, budi muško (iako sam čuo da si u vezi devojčica), ali ti to ne smeš! Ti si pi*ka izdajnička! Mene pljuješ što imam svoje opredeljenje, a što ne pljuješ Sergeja, pa i on je opredeljen! E, govno jedno, dobio si pare da zamlaćuješ ljude, tvoje ljude, tvoj rod, pizdo jedna! A onda, kad napraviš sranje, bežanija u Ameriku, kod je*ača tvojih! A za narod te boli ona stvar! Sva sreća, pa ti se to neće ostvariti! Uzgred, pesmu "Ovo je Srbija" sam izdao jos '95. godine, junačino! Al' šta ti znaš o ratnicima i o bilo čemu kad si ti i fizičkog bio oslobođen! I da znaš, ja te se ne bojim, ni tebe ni tvojih belosvetskih protuva sa kojima sarađujes da bi upropastio sve što valja u Srbiji i da bi napravio haos! Tako da znaš da, za razliku od svih, sve što znam o tebi ću reći jer te se, pi*ko jedna, ponavljam, ne bojim! A ti nastavi da vređaš, smrade balavi! Ne možeš mi ništa! Sećaš se kada si me pre nekoliko godina video u avionu i hteo si da mi se javiš, ali ja tebi nisam? Uvek si mi bio odvratan! E, sećaš se, prostaku, da si tada izuo cipele i podigao noge u biznis klasi! Kao najveći kulov!

Објава коју дели ACA LUKAS (@aleksandar_vuksanovic_official) дана 29. Окт 2019. у 9:57 PDT

 

U nastavku, pevač naziva Jeremića "Liliputancem kome neko treba da postavi lopovske da bi se popeo na trotoar" i pita lidera Narodne stranke koliko je "miliona uzeo da bi napravio udruženje 1 od 5 miliona".

 

 

Na kraju, Lukas podseća Jeremića na njihov susret u avionu pre nekoliko godina kada se Jeremić izuo i podigao noge u biznis klasi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dakle, Vuče (zecu) Jeremiću. Kako da shvatimo ovu tvoju "demokratsku pretnju", gde kažeš nekome, (meni), nekome ko ne misli isto kao ti, nekome ko podržava ljude koji vole svoju zemlju i rade za svoju zemlju, nekome ko takođe voli svoju zemlju, da će taj goreti u paklu? Pa ako si utripovao da si nekakav Tarabić ili Nostradamus i slično, to bi i mogao da akceptiram, kao ti proričeš sudbinu, a znamo koliko si, tj. nisi normalan, mislim da bi to bilo legitimno! Ali za F odeljenje! Ali, ako ovo shvatimo kao određenu pretnju da po eventualnom tvom dolasku na vlast, što je, naravno, i ti to znaš, nemoguće, ali ajde, ako tako shvatimo, to znači da bi ti kao vlast sve one koji nisu politički i bilo kako na tvojoj strani, ti spalio na nekakvoj lomači i slao u pakao? Sva sreća, pa je tvoj dolazak na vlast toliko nemoguć da ne bi mogla ni kvota u kladionici da se odredi! U takve bajke ni ti ne veruješ zato i praviš ovakve tupave izlete, pa ćeš sada morati da me trpiš na grbači jer nisi svestan za kakvu si se trofaznu žicu ogoljenu uhvatio kada si mene prozvao? Šta ti je smetalo? Pesma "Ovo je Srbija"? Šta je trebalo da pevam? Ovo je Albanija? Ti bi to više voleo? Pare koje si dobio za tako nešto ćeš morati da pravdaš kod onih što su ti ih dali, ali, Jeremiću, juče je cela Srbija bila u Novom Sadu, a ti si bio kod kuće i ti si goreo, ne u paklu, nego od muke, jer na tvojim skupovima ni lasom ne možeš da nahvataš više od desetak radoznalih prolaznika! Nego, jesi li ti to mene hteo da uplašiš? Da vidiš samo kako sam se naježio! Ja mogu i da gorim u paklu, ti čak ni to ne možeš jer količina smrada i kontaminacije koje bi proizvelo tvoje sagorevanje čak je i za pakao nepodnošljiva! Ti nećeš ići u pakao jer tvoj pakao je tvoj bedni i neuspešni život! I ja ti želim da što duže živiš jer ćeš tako biti sve nesrećniji, kada shvatiš da ti ništa za rukom ne polazi, kada shvatiš da ni penzionere na Kalemegdanu ne možeš da pobediš u dominama. Probaj da se kandiduješ za predsednika kućnog saveta, i to ćeš izgubiti. A pretpostavljam da živiš u kući, znači, ni tvoji ukućani ne bi glasali za tebe! (NASTAVAK DRUGA OBJAVA)

Објава коју дели ACA LUKAS (@aleksandar_vuksanovic_official) дана 29. Окт 2019. у 9:55 PDT

 

Podsećamo, rasprava na društvenim mrežama između političara i pevača počela je zbog nastupa folkera na rođendanu Srpske napredne stranke u Novom Sadu. Lukas je tada otpevao pesmu "Ovo je Srbija", što je izazvalo burne reakcije Jeremića, koji ga je nazvao "drogiranim delinkventom sa tamnim naočarama".

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Saradžogla

pre 4 godine

Ако је Лукац наклоњен СНС хоће ли да доживи Јездину судбину?

Svetlana Bojic

pre 4 godine

Aco faco!Ala si ga okrpio,najzad da mu neko kaze recima koje ce razumeti.Nasao sa kime da se kaci,jadnik!

Lazni Bot

pre 4 godine

Koliko je ovaj narod sludjen i u problemu,SNS ti nudili Lukasa a opozicija Jeremica,normalnom dovoljno da zbrise iz ovog pakla.

hah

pre 4 godine

putuj igumane i ne pitaj za manastir,..inace svi vi koji pretite tim odlaskom iz Srbije ste toliko nesposobni da niste u stanju ni da odete iz te Srbije,.a pod dva) svi vi super znate da je Zapad veliki radni logor, a vi i takvi kao ti, ste u principu lezilebovici koji zivite na grbacama drugih

Milos

pre 4 godine

Bravo Aco Care! Svaka ti je ka Njegoseva,,,,,,,, odlično si ga opisa!

Izbori 2024

TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)
Live TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)

Broj nestanaka maloletne dece iz godine u godinu je u porastu. Najveći procenat je onih koji sami odu od kuće. Ipak, među nestalima ima i sasvim male dece, ali srećom, njihov broj je izuzetno mali. Porodice nestale dece na prvom mestu obraćaju se državnim organima, ali odgovore traže i od astrologa, vračara, a konkretnu pomoć od privatnih detektiva. Gost "Info jutra" bio je Braca Zdravković, privatni detektiv.

29.03.2024

10:35

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)
Live TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)

Američka Centralna informativna agencija radi o glavi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i za to ima pomoć ljudi koji su u neposrednom okruženju šefa naše države! Ovo tvrdi Aleksandar Vulin, bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije. Na ovu temu su u "Info jutru" govorili Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS i Dejan Vukelić, urednik Sprskog portala.

29.03.2024

09:18

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Mamio decu bombonama: Napao policiju
Hapšenje

Mamio decu bombonama: Napao policiju

Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju osumnjičenog M.L. (51) zbog krivičnog dela ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

29.03.2024

11:47

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije
Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije

Milan Pandurеvić (37) iz Bogatića i Biljana Ćosić (52) iz istog mеsta s boravištеm u Novom Sadu, kojima sе pripisujе da su prе dvе godinе počinili otmicu njеnog klijеnta u prostituciji, uz maltrеtiranjе oštеćеnog i iznuđivanjе novca, osuđеni su jučе u novosadskom Višеm sudu prvostеpеnom prеsudom na dеsеt i šеst godina zatvora.

29.03.2024

09:22

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija