• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.10.2019

21:32

OPOZICIONARI VREĐALI TRUDNU NELU KUBUROVIĆ! Premijerka Brnabić ih SPUSTILA: Bravo, vi ste biseri građanske elite!

Politika

OPOZICIONARI VREĐALI TRUDNU NELU KUBUROVIĆ! Premijerka Brnabić ih SPUSTILA: Bravo, vi ste biseri građanske elite!

Podeli vest

Nakon vesti da je ministarka pravde Nela Kuburović u drugom stanju, jedan od osnivača Pokreta slobodnih građana Zoran Čičak objavio je na svom Tviter nalogu nimalo duhovitu "šalu"

On je trudnoću ministarke povezao sa tekstom da će doći do smene ministara uz komentar: "Najpametnija stvar koju je mogla da uradi". Na ovo se nadovezao nekadašnji predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić koji je napisao: "Eto, nije da ništa ne zna".

 

LILIPUTANCU IZDAJNIČKI, TI NE BI POBEDIO NI PENZIONERE U DOMINAMA! Lukas RAZOBLIČIO Jeremića: Idi pljuni Sergeja! Sećaš li se, kulovu, kad si hteo da mi se javiš u avionu...

 

Premijerka Srbije Ana Brnabić odmah je reagovala na svom Tviter profilu.

- Ma bravo za Pajtića i Čička. Kako je super zezanje vređati zene... Koliko ste samo duhoviti, sve sami biseri građanske elite... Morate da stanete u red, gužva vam je u tom vašem mizoginom prostoru - tu vam se gura i Željko Veselinović, Boško, Sergej, kolege iz Saveza za Srbiju... - napisala je Brnabićeva.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NIKOLAKRAJINALONDON

pre 4 godine

... mizoginom prostoru..... sta je to kakav je to prostor ?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija