• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/TANJUG

31.10.2019

18:50

STEFANOVIĆ I PAVLINIĆ o saradnji u borbi protiv organizovaniog kriminala

Politika

STEFANOVIĆ I PAVLINIĆ o saradnji u borbi protiv organizovaniog kriminala

Podeli vest

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao je danas u Beogradu sa visokim predstavnikom Uprave poreza i carine Ujedinjenog kraljevstva Velike Britanije i Severne Irske Endrju Pavlinićem o unapređenju saradnje dve institucije u oblasti borbe protiv organizovanog kriminala, sa posebnim akcentom na suzbijanje krijumčarenja narkotika i akcizne robe

Stefanović je rekao da je saradnja policija dveju zemalja dobra, posebno u oblasti razmene operativnih informacija što je izuzetno značajno za efikasnu i uspešnu borbu protiv svih vidova kriminala, posebno organizovanog i viskotehnološkog.

On se zahvalio Ujedinjenom kraljevstvu na podršci koju pruža Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije u naporima da ojača svoje kapacitete i istakao da će Srbija nastaviti da bude posvećena zajedničkoj borbi protiv organizovanog kriminala, trgovine narkoticima i akciznim proizvodima, ali i borbi protiv sajber kriminala.

(VIDEO) STEFANOVIĆ NA VAREDNOJ KONFERENCIJI ZA MEDIJE: Đilas priznao da su njegovi ljudi spalili Vesićevu knjigu, jer snimci to jasno pokazuju!

 

Stefanović je Pavlinića upoznao sa rezultatima koje je srpska policija ostvarila tokom ove godine i posebno naglasio da je u prvih deset meseci zaplenjeno više od 5,8 tona narkotika.

Pavlinić je istakao dobru saradnju Ministarstva unutrašnjih poslova i Uprave carine i poreza Ujedinjenog kraljevstva Velike Britanije i Severne Irske i izrazio uverenje da će ona u narednom periodu biti još intenzivnija.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija