• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

02.11.2019

11:10

IGOR BEČIĆ: Stati na put histeričnom sejanju mržnje od strane Đilasovog jurišnika Novakovića!

Politika

IGOR BEČIĆ: Stati na put histeričnom sejanju mržnje od strane Đilasovog jurišnika Novakovića!

Podeli vest

Igor Bečić, predsednik Odbora za kontrolu službi bezbednosti, kaže da je, kao i ogromna većina građana Novog Sada, Vojvodine i Srbije zgranut sinoćnim dešavanjem ispred novosadske gradske kuće u režiji Borislava Novakovića i šačice njegovih istomišljenika

Bečićevo reagovanje prenosimo u celosti:

Čovek koji je široj javnosti poznat po tome što je zasenio i samog Hudinija jer je uspeo da u isto vreme bude na dva mesta međusobno udaljena bezmalo hiljadu kilometara, u Narodnoj skupštini Republike Srbije i u grčkom Solunu i pride da učini da iz budžeta Grada Novog Sada nestane četiri miliona evra koji su volšebno osvanuli u džepovima njegovih stranačkih kolega, dao je sebi za pravo da javno kleveće gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića iznoseći gomilu laži.

Sa pozicije predsednika Odbora za kontrolu službi bezbednosti obraćam se svim nadležnim organima sa zahtevom da reaguju u skladu sa svojim ovlašćenjima i stanu na put ovom histeričnom sejanju mržnje i širenju laži od strane Borislava Novakovića za koga se može reći sve osim da je oličenje čojstva i poštenja što je i dokazao svojim podebelim dosijeom prepunim mutnih i protivzakonitih radnji.

Pored skrnavljenja novosadske gradske kuće Novaković preko društvenih mreža poručuje da u "Novom Sadu više ništa neće biti isto". Mora da mu smeta što je aktuelna gradska vlast na čelu sa Milošem Vučevićem rešila višedecenijske probleme Apotekarske ustanove, JKP "Stan" i Predškolske ustanove "Radosno detinjstvo", dok su ti problemi svoju eskalaciju imali baš u vreme kada je Novaković bio na čelu gradske administracije.

GORAN JEŠIĆ BRUTALNO PONIZIO ĐILASOVOG REKETAŠA: Bastać je jedini čovek kojem kasirke ne nude kesu!

Posebnu frustraciju kod Novakovića izaziva činjenica da je aktuelna gradska vlast u Novom Sadu okončala projekat Bulevara Evrope uprkos činjenici da se on svojski trudio da proneverom četiri miliona evra učini da tom saobraćajnicom nikada ne prođe ni jedno vozilo.

Svaki napredak u Novom Sadu za Borislava Novakovića je poraz jer je u suprotnosti sa onim što je on radio i radi i danas - uništava Novi Sad i zato i priželjkuje da u Novom Sadu ništa neće biti isto, ne shvatajući da još od njegovog i odlaska njegovih istomišljenika u političku istoriju, u Novom Sadu zaista ništa nije isto i da Novi Sad već sedam godina krupnim koracima grabi napred.

Ovakvo ponašanje Borislava Novakovića i šačice njegovih istomišljenika za mene nije nikakvo iznenađenje jer je u skladu sa tačno utvrđenim planom na koji ukazujem već duže vreme. Prvo su krenuli sa nekakvim protestnim šetnjama pa kada su videli da na te šetnje ne dolaze ni svi članovi njihove uže familije odlučili su se na drugi korak - fabrkovanje nekakvih "uzbunjivača"  putem kojih pokušavaju da u javnost plasiraju izmišljene afere, a pokazaće vreme da će vrlo brzo krenuti i sa fizičkim napadima na političke neistomišljenike bez obzira što je broj tih neistomišljenika nemerljivo veći od broja onih koje su svojim neistinama uspeli da zavedu.

Sramota je da neko poput Borislava Novakovića može bez bilo kakvih konsekvenci da blati i vređa bilo koga, a pogotovo nekog ko je Novom Sadu doneo toliko toga dobrog kao što je to uradio Miloš Vučević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija