• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: MUP/ALO

02.11.2019

19:20

(ŠOK FOTO) JEDAN MRZI GEJEVE, ALI VOLI LEPE MOMKE, DRUGI ORGIJAO SA TRANDŽAMA! Evo ko su Đilasovi uzbunjivači!

Politika

(ŠOK FOTO) JEDAN MRZI GEJEVE, ALI VOLI LEPE MOMKE, DRUGI ORGIJAO SA TRANDŽAMA! Evo ko su Đilasovi uzbunjivači!

Podeli vest

U nastavku hajke na državu Đilasovi mediji danas su javnosti predstavili navodnog uzbunjivača Dragana Žebeljana za kojeg navode da je veliki borac za bolju policiju i to zajedno sa svojim prijateljem Lepomirom Bakićem i da zbog toga ova dvojica heroja mnogo trpe! Degutantni detalji iz biografije obojice odavno su poznati javnosti i postavlja se pitanje da li bi Dragan Đilas želeo da o bezbednosti njegove dece recimo brinu ova dvojica?!

Da krenemo redom… Dragan Žebeljan, po meri Đilasovaca, divni borac za pravdu, heroj, koji se danas vajka da ne uspeva da napreduje u MUP-u, proslavio se još 2013. velikim skandalom koji je isplivao u javnost kada je otkriveno da je kao policijski službeniku koristio službeni kompjuter za upoznavanje i ugovaranje sastanaka sa mladićima preko „fejsbuka“, od kojih su neki bili i srednjoškolci.

U javnost je te 2013. isplivala službena beleška o ovoj skandalčini, koja je zataškavana. Dotični je otvorio lažni “fejsbuk” profil na kojem je postavljao fotografije intimnih delova tela i druge izuzetno vulgarne fotografije, dok je njegova komunikacija bila nadasve skaradna. Dok je tokom radnog vremena upoznavao i ugovarao sastanke sa mladićima, u prepiskama je navodio da „radi na Novom Beogradu, u Palati „Srbija“.

MARINIKA, UDARNA PESNICA ŽUTOG TAJKUNA, LAŽE ČIM ZINE! Petronijević RASKRINKAO opozicionu spletku: Udarom na Stefanovića skreću pažnju sa Đilasovog bogatstva!

 

Ovaj policijski službenik sebe je opisivao na profilu kao osobu koja “mrzi pedere, ali voli lepe momke”, onima sa kojima je ugovarao sastanke objašnjavao je i da li mu se sviđa da je aktivan ili pasivan, upozoravao novostečene prijatelje da se čuvaju bolesti i ponekima “držao lekcije” što skidaju burmu, a oženjeni su. Mladića koji je za sebe navodio da još ide u gimnaziju je podučavao diskreciji, kako treba da mu izgleda profil uz opaske “budi hrabar, stavi neku svoju fotku” I “nisam rekao da ovde treba da staviš lice...”

 

Fotografije eksplicitnog sadržaja pogledajte klikom na našu galeriju ispod:

Policijski sindikati tada su zahtevali da se zarad zaštite dostojanstva policijskih službenika ovakvi ljudi kazne, međutim Žebejan je ostao zaposlen u MUP-u.

 

On se danas u ispovesti medijima vajka i na sudbinu svog kolege Lepomira Bakića sa kojim je kako kaže u kontaktu i koji je tvrdi u montiranim postupcima izgubio posao u MUP-u.

HOĆE CENTRALA JEDNOM DA POGREŠI, ALI MARINIKA STO PUTA! Vesić ODUVAO Đilasovu potpredsednicu: Zamisli koliku si laž iznela kad je moralo RUSKO MINISTARSTVO DA TE DEMANTUJE?!

 

Bakić je javnosti još poznatiji od druga Žebeljana. Naime, Lepomir se proslavio učešćem u više rijaliti programa počev od “Slatkog života” na B92 do Farme na Tv Pink. Kao tadašnji pripadnik MUP-a na javnu scenu Srbije probio se najpre kada je pokazao svoju zadnjicu širokom auditorijumu Televizije B92 tokom depilacije u kozmetičkom salonu. Usledila su skaredna ponašanja na žurkama rijaliti-transeksualki i raznorazna vulgarna ponašanja pred kamerama, nedostojna policijske uniforme. Da sve bude smešnije u MUP-u je otvorio bolovanje kako bi učestvovao u rijaliti programima pred milionskim auditorijumom.

Danas Đilasovci kažu da su ova dvojica veliki heroji koji su diskriminisani jer otkrivaju nezakonitosti u MUP-u. I da su ova dvojica svetli primeri policajaca koji treba da brinu o bezbednosti naše dece i svih nas.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Fikus

pre 4 godine

Neka ih, smo neka pucaju sebi u noge pa će im i ono malo pristalica okrenuti leđa. Ne traba Vučić ništa da radi, smo treba da ih pusti da sami sebe uništavaju.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija