• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

03.11.2019

12:29

PACOLI PRETI VUČIĆU: Moraš da priznaš Kosovo, imaš samo jednu šansu!

Politika

PACOLI PRETI VUČIĆU: Moraš da priznaš Kosovo, imaš samo jednu šansu!

Podeli vest

Bivši šef takozvane kosovske diplomatije i predsednik Alijanse za novo Kosovo Bedžet Pacoli kazao je da se sa Srbijom o svemu može razgovarati, samo ne o tri stvari, a to su, kako je naveo, nezavisno Kosovo, Ustav Kosova i granica.

 

On je za "TV Face" iz BiH rekao i da za predsednika Srbije Aleksandra Vučića ima jasnu poruku.

- Vučiću imate samo jednu šansu, da priznate Kosovo. To je realnost. Ta država je rođena i nema vraćanja nazad. To je jedino rešenje, a sve ostalo će ići lakše - kazao je Pacoli.

Naglasio je da je to isto poručivao i Slobodanu Miloševiću ranije, potencirajući da je tzv. Kosovo davno rođena država. Smatra i da je priča o razgraničenju između Srbije i Kosova u smislu razmene teritorija "nemoguća i vrlo opasna".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sumadinac

pre 4 godine

Kome ti jadnice da pretis Kosovo nikada nece biti vase propali kriminalcu.

Grada

pre 4 godine

Ako je bombardovanje neizbezno onda ce to prvi da plate Albanci sa Kosova. Valjda su shvatili, da sve pocinje od njihovog disciplinovanja, pa makar i ne uspelog do kraja.

ponosan

pre 4 godine

Naglasio je da je to isto poručivao i Slobodanu Miloševiću ranije, potencirajući da je tzv. Kosovo davno rođena država. Smatra i da je priča o razgraničenju između Srbije i Kosova u smislu razmene teritorija "nemoguća i vrlo opasna". - Hoce da kaze da je to abortirano dete Olbrajtove i Tacija koje je greskom prezivelo pa se jos koprca a dokle ce? - Nece jos dugo. Pitacu ja Pacolija uskoro sta je on to sanjao otvorenih ociju, idu godine koje im nisu nimalo naklonjene. Kad umre mati koja je abortirala nedonesence, umrece i to abortirano nedonosence jer ce se pupcana vrpca sasuti i prah i pepeo. Neznas ti Pacoli sta vam nebo sprema.

Dmitar

pre 4 godine

Samo ti Pacolija ostavi neka jede gov.a kao i svi njegovi saborci iz UČK.

Perica

pre 4 godine

More za vas je motka i to ona govnjiva što bi rekao Šojić

Saradžogla

pre 4 godine

Шта ако се Албанци који су рода српског попишмане по наређењу албанске нарко мафије и затраже повратак Србији?То нико не коментарише?Наши би то са весељем прихватили.А онда добар број посланика би били само албанци а ни један шиптар!Имали би смо три министра албанца?КОСМЕТ БИ И ДАЉЕ БИО АЛБАНСКИ?

Čarapan

pre 4 godine

Pacoli kaže da je Kosovo rođeno i da nema nazad .E Pacoli,kod nas Srba to je moguće vratićemo mi vas u p...u materinu.

Lala iz Banata

pre 4 godine

Niko nema pravo po Ustavu Srbije da potpise nezavisnost jedne stope srpske teritorije...Pa ni Predsednik Vucic...Samo ko ne zna ustavno pravo Srbije misli da A.Vucic moze da potpise priznanje Kosova...!!To je obicna budalastina jer NIKO U SRBIJI NEMA NA TO PRAVO...A ako bi ucinio tako nesto nije pravno vazece...!! SAMO IDIOT i NEZNALICA moze ocekivati da Predsednik Srbije moze da potpise kapitulaciju na Kosovu...???

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija