• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.11.2019

19:09

PREDSEDNIK SRBIJE SE VANREDNO UKLJUČIO U PROGRAM TV PINK! Vučić: Ne plašim se pretnji, gostovaću večeras na RTS, a OPOZICIJI PORUČUJEM SLEDEĆE...

Politika

PREDSEDNIK SRBIJE SE VANREDNO UKLJUČIO U PROGRAM TV PINK! Vučić: Ne plašim se pretnji, gostovaću večeras na RTS, a OPOZICIJI PORUČUJEM SLEDEĆE...

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić imao je večeras vanredno uključenje u program TV Pink gde je potvrdio da će gostovati u emisiji "Upitnik" na RTS!

- Posle šest meseci sam dobio poziv da gostujem u emisiji Upitnik kod Olivere Jovićević. Naravno da sam prihvatio poziv, pogotovo sada kada se bliži otvaranje deonice autoputa. Moramo da pokažemo delu Srbije da niko ne sme da ih ugrožava. Ja svakog dana odgovaram na pitanja na konferenciji za medije, za razliku od njih. Oni hoće da uteraju strah u kosti onima ko im se suprostavi. Ja taj strah nemam i ne verujem da oni mogu bilo šta da urade, ma koliko god da ih se skupi. Iako mogu čak, neću se povući - rekao je presednik.

Vučić je potvrdio da će gostovati u emisiji, a imao je i poruku za opoziciju.

 

 

- Kada bi se povukao pred onima koji su tukli novinarke Pinka, pred onima koji su unosili testeru u RTS, onda Srbija ne bi postojala. Biću večeras u studiju RTS. Želim da im poručim da ne moraju da žure, neću pre vremena da dolazim.

Predsednik je dodao da je u njegov kabinet danas stiglo dosta poziva ljudi koji žele da dođu da ga podrža. 

- Molim sve ljude koji me podržavaju, moj kabinet je dobio na hiljade poziva, da se niko ne pojavi ispred RTS. Pustite njih neka dođu neka misle da su jaki.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Samosvesna građanka

pre 4 godine

Jadnici! Jadnici pojma nemaju da Vučić ima ogromnu podršku građana Srbije. Jadnici pojma nemaju da će i na sledećim predsedničkim, parlamentarnim i lokalnim izborima Vučić i kandidati Srpske napredne stranke ,,oduvati'' sve kandidate iz opozicionih stranaka i iz opozicionih koalicija. Nadam se da predsedniku Vučiću neće moći učiniti ni najmanju neprijatnost.

milan

pre 4 godine

precednice zvezdara dolazi da te brani! necemo popustiti!

Nebojsa

pre 4 godine

Ma samo probajte sram vas bilo nesposobnjakovici i kriminalci jedni neopevani. Kako vas nije sramota da bilo koga blokirate. Sami nemate pojam ni veze s mozgom na bilo koju temu. Jedino ko papagaji kazete hocete vlast bez izbora, hocete nekakvu prelaznu vladu a imate podrsku u celoj Srbiji taman za jednu vecu mesnu zajednicu. Ovo sto vam Vucic dopusta ja vam nikada ne bih dopustio. Za svako nasilje odgovorio bih brutalnim kaznama. Kakvo nasilje zelite sram vas bilo. Pravite atmosferu linca i da se pojavibpsihopata koji bi napravio zlocin. Preigrali ste se previse. Fuj.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17