• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.11.2019

20:52

SAVIĆ NAJOŠTRIJE OSUDIO PRETNJE OPOZICIJE PREDSEDNIKU SRBIJE: Napad i pretnje Vučiću su napad i pretnje na stabilnost Srbije

Politika

SAVIĆ NAJOŠTRIJE OSUDIO PRETNJE OPOZICIJE PREDSEDNIKU SRBIJE: Napad i pretnje Vučiću su napad i pretnje na stabilnost Srbije

Podeli vest

Aleksandar Savić, predsednik opštine Voždovac osudio je pretnje opozicije predsedniku Srbije i zatražio od nadležnih da reaguju

- Demonstracija nasilja, bahatosti, bezobrazluka i osionosti je ono što današnji pozivi na skup i pretnje predsedniku Vučiću ispred RTS predstavljaju - rekao je Savić i dodao:

- U moru nasilja i lopovluka koje se svakodnevno razotkriva, a ciji su glavni akteri Djilas, Bastac, Jeremic i slicni, ovi danasnji pozivi na linc su za najostriju osudu. 

UGROŽAVANJE BEZBEDNOSTI PREDSEDNIKA NIJE POLITIKA, VEĆ KRIVIČNO DELO! Za ovo će morati da odgovaraju pred zakonom! DRŽAVNI ORGANI MORAJU DA URADE SVE DA ZAŠTITE VUČIĆA!


Savić je tražio da reaguju nadležne službe, jer, kako je rekao, ovakve pretnje su svakodnevne i opasne.

- Napad i pretnje Vucicu su napad i pretnje na stabilnost Srbije. A to je nedopustivo - zaključio je Savić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija