• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti.rs/Informer.rs

06.11.2019

21:57

KARAMBOL! U sudaru kod Vrnjačke Banje povređeno pet osoba (FOTO/VIDEO)

Politika

KARAMBOL! U sudaru kod Vrnjačke Banje povređeno pet osoba (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Pet osoba je povređeno u saobraćajnom udesu tri putnička automobila koji se dogodio u sredu oko 17.30, u mestu Gračac

U saobraćajnom udesu tri putnička automobila koji se, pod još nerazjašnjenim okolnostima, dogodio u sredu oko 17.30, u mestu Gračac nadomak Vrnjačke Banje, na magistralnom putu Kraljevo - Kruševac, srećom niko nije nastradao ali je, kako se saznaje, povređeno pet osoba.

Foto: printscreen youtube

Pretpostavlja se da se udes dogodio kada je, krećući se u pravcu Kraljeva „tojota“ vrnjačke registracije otpozadi udarila u „ford“, takođe vrnjačke registracije, koji je pokušavao da skrene sa glavnog na sporedni put i odbacila ga direktno na „fijat“ koji je dolazio iz suprotnog pravca.

Foto: printscreen youtube

Pet povređenih osoba iz sva tri automobila je sanitetskim vozilima prebačeno u Opštu bolnicu „Studenica“ u Kraljevu gde su i zbrinuti, a zbog udesa i uviđaja saobraćaj je na ovoj deonici bio u potpunom prekidu, pa su se i iz pravca Kraljeva i iz pravca Kruševca formirale dugačke kolone.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija